Ήταν τόσο μπερδεμένα: Σκυλιά ξυπνούν από λάθος της ιδιοκτήτριάς τους κατά τη διάρκεια βόλτας με καγιάκ και λατρεύουμε την αντίδρασή τους

by Μυρσίνη Καραμαούνα
καγιάκ σκύλοι

Πολλοί ιδιοκτήτες σκύλων απολαμβάνουν να παίρνουν τα σκυλάκια τους μαζί τους σε περιπέτειες, όπως η @Michayla Richard που μοιράστηκε ένα αστείο βίντεο από το καγιάκ με τα σκυλιά της. Ανατροπή: δεν πήγε ακριβώς όπως είχε προγραμματιστεί! Άλλωστε οι μέρες του καλοκαιριού είναι η ιδανική εποχή για να εξερευνήσετε τη φύση με τον τετράποδο φίλο σας. Τα πρωινά και τα βράδια μπορεί να είναι αρκετά δροσερά και υπάρχουν τόσα πολλά διασκεδαστικά μέρη φιλικά προς τους σκύλους που μπορείτε να ανακαλύψετε.

Το βίντεο ξεκινά με την Michayla να κάνει καγιάκ σε ένα ποτάμι, ενώ τα σκυλιά της είναι αγκαλιά μαζί στο μπροστινό μέρος του καγιάκ. Κοιμούνται καθώς η Michayla κάνει τη διαδρομή της στο νερό. Πέφτει σε ένα δύσβατο σημείο και το νερό ορμάει πάνω από την πλώρη της πλώρης, μουσκεύοντας απροσδόκητα τα σκυλιά και ξυπνώντας τα στην πορεία!

@michaylarichardOpe♬ original sound – Michayla Richard

Τα σκυλιά της @Michayla φαίνονται τόσο μπερδεμένα!

Όχι μόνο βράχηκαν (και πιθανώς κρύωσαν!), αλλά ξύπνησαν και από τον ύπνο τους, πράγμα που είναι πάντα τόσο αποπροσανατολιστικό. Προφανώς προσπαθούσαν να καταλάβουν τι στο καλό συνέβη. Μακάρι το βίντεο να ήταν μεγαλύτερο για να μπορούσαμε να δούμε και τις υπόλοιπες αντιδράσεις τους!

Υπήρξαν εκατοντάδες σχόλια για το χαριτωμένο ατύχημα.

Η @Cheyenne Espanio πήρε περισσότερα από 35 χιλιάδες likes για το σχόλιό της, “Υπάρχουν ΔΥΟ;”! Σκέφτηκα το ίδιο πράγμα! Το ίδιο και ο @Jacob που πρόσθεσε, “Προσθέστε νερό για να πολλαπλασιάσετε”.

Οι υπαίθριες περιπέτειες με το σκυλάκι σας μπορεί να είναι πολύ διασκεδαστικές! Ορισμένες ιδέες για να εξερευνήσετε περιλαμβάνουν καγιάκ (μόνο χωρίς ύπνο!), πεζοπορία, βαρκάδα στη λίμνη, το ποτάμι ή την παραλία ή ακόμη και παιχνίδι στα κύματα στην ακτή. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να γυμναστείτε και οι δύο, χωρίς να νιώθετε ότι είναι δουλειά!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπαίθριες περιπέτειες με σκύλους μπορείτε να διαβάσετε εδώ και εδώ.

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr