Κακοποίηση ζώου, θέλουμε αυστηρότερους νόμους: Τυφλό, εγκαταλειμμένο Pitbull σώζεται από το δάσος

Η ιστορία του εγκαταλελειμμένου και κακοποιημένου τυφλού Πιτμπουλ που βρέθηκε στο δάσος είναι μια από τις πολλές συγκλονιστικές ιστορίες της κακομεταχείρισης των ζώων που συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο. Το γεγονός ότι ένα τυφλό και εγκαταλελειμμένο ζώο έχει εγκαταλειφθεί στο δάσος αποδεικνύει πόσο απάνθρωπη μπορεί να είναι η ανθρώπινη συμπεριφορά. Αυτή η ιστορία είναι μια υπενθύμιση για την ανάγκη να προστατεύουμε και να φροντίζουμε τα ζώα που μοιράζονται αυτόν τον πλανήτη μαζί μας.

Η τραγική κατάστασή του κακοποιημένου σκύλου

Είναι τόσο λυπηρό να βλέπεις παραμελημένα και εγκαταλελειμμένα ζώα. Είναι κάτι που μπορεί να είναι τόσο σπαρακτικό να το βλέπεις, αλλά μερικές φορές εκείνοι που το βλέπουν μπορούν να σώσουν αυτά τα ζώα.

Σε μια ανατροπή της τύχης, οι διασώστες συνάντησαν ένα εγκαταλελειμμένο σκύλο Πιτ μπουλ στο δάσος. Ο σκύλος ήταν σε άθλια κατάσταση.

Το φτωχό Πιτ Μπουλ ήταν όλο δέρμα και κόκαλα, κουλουριασμένο και προσπαθούσε να μείνει ζωντανό. Ήταν ξεκάθαρο ότι δεν είχε πολύ χρόνο ακόμα πριν βρεθεί σε πραγματικό πρόβλημα.

Πάλεψε για την ζωή, ήταν δυνατή

Ήξεραν ότι δεν μπορούσαν να την αφήσουν και έτσι την έφεραν μαζί τους και της έδωσαν μια ευκαιρία να παλέψει για τη ζωή της.

Το σκυλάκι αποδείχθηκε πολύ ισχυρογνώμων και με κάποιο τρόπο τα κατάφερε. Την ονόμασαν Halo.

Η Χάλο ήταν τυφλή, αλλά αυτό δεν την εμπόδιζε να προσπαθεί να γίνεται κάθε μέρα καλύτερη και πιο δυνατή. Αποδείχθηκε ότι είχε αδυναμία στα χωνάκια παγωτού McDonald’s – πόσο χαριτωμένο!


Η Halo τελικά μεταφέρθηκε στο καταφύγιο Lucky Dog Refuge όπου περίμενε το παντοτινό της σπίτι.

Είμαι τόσο ευγνώμων για εκείνους που σώζουν αυτά τα καημένα τα ζώα και τους δίνουν ζωή και ελπίζω να είμαι φαλακρός όλη την ώρα που το βλέπω αυτό σας ευχαριστώ πολύ που την βοηθήσατε.

Κακοποίηση ζώων

Η κακοποίηση των ζώων είναι μια σοβαρή πρακτική που προκαλεί μεγάλο πόνο και δυστυχία στα αθώα πλάσματα. Παρόλο που η κακοποίηση των ζώων απαγορεύεται από το νόμο σε πολλές χώρες, η επιβολή των κανόνων αυτών δεν είναι πάντα αποτελεσματική. Σε πολλές περιπτώσεις, οι κακοποιοί αποφεύγουν τη δικαιοσύνη και δεν τιμωρούνται επαρκώς για τις πράξεις τους. Επομένως, θα πρέπει να θεσπίσουμε αυστηρότερους νόμους για την τιμωρία της κακοποίησης των ζώων, που θα διασφαλίζουν ότι οι κακοποιοί θα τιμωρούνται δίκαια και αποτρέπονται από το να κάνουν κακό στα ζώα. Είναι ηθικό και ανθρωπιστικό καθήκον μας να προστατεύουμε τα αδέσποτα ζώα και να διασφαλίζουμε ότι δεν υφίστανται καμία μορφή βίας και κακοποίησης.

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr