Καλή είδηση: Γάτα γιορτάζει ότι κατάφερε να γεννήσει τα 7 μωρά της σε ένα ασφαλές και άνετο μέρος

γάτα γέννησε

Μια γάτα που χρειάστηκε βοήθεια για την ίδια και τα γατάκια της είναι ανακουφισμένη που τα βλέπει να ευημερούν σε ένα ασφαλές περιβάλλον. Η γάτα διασώθηκε λίγο πριν γεννήσει και στάλθηκε σε κτηνιατρική εγκατάσταση στο Μπρισμπέιν.

γάτα γέννησε

Η διάσωση της γάτας

Η ομάδα κάλεσε αμέσως την Best Friends Felines, μια οργάνωση διάσωσης με την οποία συνεργάζονται- η νέα τους δουλειά ήταν να παρέχουν όλη τη φροντίδα στη νέα μαμά.

Το γατάκι από το να βρίσκεται στους δρόμους μετακόμισε σε ένα σπίτι και μια άνετη ατμόσφαιρα, όπου μπορούσε επιτέλους να απολαύσει καλό φαγητό και όλη την περιποίηση που μπορούσαν να του προσφέρουν οι διασώστες του.

γάτα γέννησε

Μια εθελόντρια δήλωσε σχετικά: “Είναι μια τόσο ενδιαφέρουσα και όμορφη γάτα”. Ανατρέφω γάτες για περισσότερα από 15 χρόνια και δεν έχω δει ποτέ μια calico με μπλε μάτια σαν τα δικά της. Είναι απίστευτο”.

Η ιστορία της γάτας

Η Amity, η αξιαγάπητη γάτα, ήθελε να χαλαρώσει και να ξεκουραστεί από τη στιγμή που υπέκυψε στην αγκαλιά των κηδεμόνων της, και τελικά μπόρεσε.

γάτα γέννησε

“Έκανα μια προσπάθεια να περνάω όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί της κάθε μέρα”. Της άρεσε να της τρίβουν το στομάχι”.

Η Amity άρχισε να γεννά μέσα σε λίγες ημέρες από τη διάσωσή της, επιμένοντας να έχει κοντά της τον φροντιστή της για να τη βοηθάει να κάνει μπάνιο τα βρέφη.

Η γάτα δεν είχε γεννήσει όλα τα γατάκια

Πίστεψαν ότι είχε τελειώσει αφού γέννησε πέντε γατάκια, αλλά μια ώρα αργότερα βρέθηκαν έκπληκτοι όταν βρήκαν ένα έκτο μωρό. Επειδή η γάτα δεν ενδιαφερόταν να το καθαρίσει, το έκανε ο κηδεμόνας της.

γάτα γέννησε

Ωστόσο, η ανάδοχη μητέρα ανακάλυψε ότι υπήρχαν περισσότερα μωρά από όσα είχε προβλέψει. Από την άποψη αυτή, είπε: “Η μητέρα μου είναι πολύ ευτυχισμένη:

“Έκανα μια διπλή κίνηση και μέτρησα επτά μωρά- όταν έμαθα ότι υπήρχαν επτά μωρά, την καθάρισα και αμέσως έπιασε και άρχισε να θηλάζει”.

Μια χαρούμενη μητέρα

Η Amity πέρασε τις επόμενες ημέρες με χαρά φροντίζοντας τον γόνο των επτά γατάκια της, φροντίζοντας και ταΐζοντάς τα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Η όρεξή της είχε μειωθεί απότομα και είχε κάποια γαστρεντερικά προβλήματα που έπρεπε να αντιμετωπιστούν αμέσως.

γάτα γέννησε

Ευτυχώς, η Τζωρτζίνα, κτηνίατρος και φροντιστής νεογέννητων, έφτασε για να του παράσχει όλη τη βοήθεια που χρειαζόταν

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr