Κάνει το γύρο του διαδικτύου: Αδέσποτος σκύλος «κλέβει» την παράσταση σε φωτογράφιση καλλιστείων ομορφιάς

Στον κόσμο της μόδας και των ομορφιάς, οι παραστάσεις καλλιστείων αποτελούν σημαντικά γεγονότα. Ωστόσο, μια πρόσφατη φωτογράφιση σε μια τέτοια εκδήλωση προσέλκυσε το ενδιαφέρον όχι μόνο των συμμετεχόντων αλλά και του διαδικτύου γενικότερα. Ένας αδέσποτος σκύλος, που βρέθηκε στο πλατό κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης, «κλέβει» την παράσταση και γίνεται αντικείμενο δημοσιεύσεων και συζητήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτό το απρόσμενο συμβάν δείχνει πόσο ισχυρή είναι η έλξη που έχουν οι ζώα στον άνθρωπο και πόσο δυνατή είναι η σύνδεση που μοιραζόμαστε μαζί τους, ακόμα και σε απρόσμενες στιγμές.

Ο ειδικός της φωτογραφίας Néster Nez περιέγραψε το θέμα του ως “εκείνον, όλο καλοσύνη και φωτογένεια, που πήρε την αγκαλιά που του δόθηκε” όταν ανέβασε τη δουλειά του στο διαδίκτυο. Ποτέ μην υποτιμάτε τη δύναμη των εικόνων στην επικοινωνία.

Η Olivia Nez Zaragoza ήταν η νεαρή γυναίκα που ήθελε αυτό το περιστατικό να μείνει στην ιστορία, αλλά δεν γνώριζε ότι θα έπρεπε να συμβάλει σημαντικά σε αυτό. Η γυναίκα, η οποία υποδέχτηκε αυτό το κουτάβι στην αγκαλιά της, χαμογελούσε καθ’ όλη τη διάρκεια της λήψης των φωτογραφιών. Οι λάτρεις αυτών των ζώων πιστεύουν ότι τα σκυλιά έχουν την ικανότητα να εξελίσσονται ανά πάσα στιγμή. Ανεξάρτητα από την κατάσταση, η απλή ύπαρξή τους προσθέτει μια ιδιαίτερη συγκίνηση και ευαισθησία που κάνει κάθε δευτερόλεπτο εξαιρετικό, όπως έχουν σημειώσει αμέτρητοι χρήστες.

Η παράξενη φωτογράφιση καλλιστείων ομορφιάς

Η παράξενη φωτογράφιση έλαβε χώρα στην Plaza de La Viga της Κούβας, τόπο διεξαγωγής διαφόρων διαγωνισμών γυναικείας ομορφιάς. Όταν πλησιάζει με περιέργεια, κάνω ένα σήμα στον Oli, είπε ο Nester, ανακαλώντας στη μνήμη του πώς συνέβη εκείνο το περιστατικό που συνέβη μια φορά στη ζωή του. “Περνούσαμε, ανησυχώντας λόγω της συνεδρίας των δεκαπέντε, λόγω των προγραμμάτων, του ήλιου, όταν πλησιάζει από περιέργεια. η επίσκεψη ήταν πραγματικά ευχάριστη, επειδή το πλάσμα ήταν αρκετά ελκυστικό και ακουμπούσε ανοιχτά στα ρούχα της κοπέλας. Το δημοσίευμα ονομάστηκε ” Los quince de Firulais ” από τους χρήστες του διαδικτύου οι οποίοι γοητεύτηκαν από την εικόνα.

Οι υπόλοιποι ήταν αυτοί: Ο Firulais, όλο αγάπη και φωτογένεια, ο οποίος απολαμβάνει την αγκαλιά που του πρόσφεραν, και η Olivia, η οποία όχι μόνο τον άγγιξε αλλά και κάθισε“, σημείωσε ο ειδικός της φωτογραφίας. Μια τόσο όμορφη quinceaera και ένα υπέροχο χαμόγελο. ” Ένας από τους ανθρώπους που βρήκε το άρθρο είπε: “Το ευχαριστήθηκε και αυτό φαίνεται στη φωτογραφία. Περίπου 5.000 άτομα έκαναν “like” στην εικόνα στο Facebook και το Instagram. Παρήγαγε και το fio.” Έγιναν τα εξής σχόλια: “Το ωραιότερο δώρο που θα μπορούσε να έχει”, “Μοιάζουν με το XV του Firulais και η δεκαπεντάχρονη μοιάζει με παράνυμφο” και “Πόσο υπέροχη είναι η ευαισθησία του κοριτσιού όταν παίζει με τον σκύλο, ταπεινότητα πάνω απ’ όλα”.

Η πρόταση για υιοθεσία του διάσημου σκύλου που έκλεψε την παράταση στα καλλιστεία

Παρά την ευγενική διάθεση του κουταβιού, ο φωτογράφος Nester δήλωσε ότι δεν μπορούσε να το δεχτεί στο σπίτι του επειδή είχε ήδη πολλά κατοικίδια. Από την άλλη πλευρά, προέτρεψε τους ανθρώπους να υιοθετούν ζώα του δρόμου που χρειάζονται φροντίδα. το σκυλί είχε προφανώς υιοθετηθεί από μια οικογένεια που θα το φρόντιζε, σύμφωνα με ορισμένα σχόλια που έγιναν στο άρθρο από διάφορους χρήστες, αν και ο φωτογράφος δεν επιβεβαίωσε αυτή την πληροφορία.

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr