Κάνουν τα αδύνατα δυνατά: Διασώστες σώζουν ένα αδέσποτο σκύλο, «έφυγε» όταν ένιωσε επιτέλους να τον αγαπούν

by Δήμητρα Τουρλίδα

Όταν το Hope For Paws καλείται να σώσει ένα σκυλί, κάνουν ό,τι μπορούν για να σώσουν το αδέσποτο και ταλαιπωρημένο σκυλί. Ο Ντένις δεν ήταν διαφορετικός, δεν του άξιζε εκεί που είχε βρεθεί.

Η ιστορία του σκύλου

«Ο Ντένις εγκαταλείφθηκε σε μια γέφυρα και τον άφησαν να πεθάνει. Όταν ένας νεαρός άνδρας, ο Gabriel Sepulveda πέρασε με το skateboard του, είδε τον Dennis και θυμήθηκε ότι είχε δει το βίντεο Hope For Paws του Jordan, οπότε ήξερε να μας καλέσει», έγραψε ο Eldad Hagar.

«Χρειάστηκαν η Λίζα Κιαρέλι κι εγώ δύο ώρες για να φτάσουμε στην τοποθεσία και αυτό που είδαμε ήταν τρομακτικό ο Ντένις ήταν στο έδαφος, δεν μπορούσε να κινηθεί και ήταν καλυμμένος με τσιμπούρια».Τον μετέφεραν εσπευσμένα στο νοσοκομείο και άρχισαν να τον καθαρίζουν. Ο σκύλος της Λίζα, η Λόλα, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο για να δώσει αίμα για τον Ντένις επειδή έπασχε από σοβαρή αναιμία. Δούλεψαν σκληρά για να τον σώσουν…..

«Για τις επόμενες 5 ημέρες τον Ντένις τον επισκέπτονταν νευρολόγοι, καρδιολόγοι και ειδικοί εσωτερικής ιατρικής, αλλά όλα αυτά δεν ήταν αρκετά…» είπε ο Έλνταντ. «Ο Ντένις είχε φύγει πολύ μακριά και το σώμα του είχε κλείσει».

Ο Ντένις πέθανε λίγο μετά.

Αναπαύσου εν ειρήνη, Ντένις

«Δεν έχουν όλες οι διασώσεις αίσιο τέλος… είναι σημαντικό να το καταλάβουμε! Ο Ντένις ήταν παραμελημένος κάπου για πολύ καιρό και κανείς δεν μίλησε για αυτόν. Αν δείτε ένα ζώο σε ανάγκη, πείτε κάτι… κάντε κάτι», παρακαλεί ο Έλνταντ. «Παρακαλώ κοινοποιήστε, ώστε οι άνθρωποι να ξέρουν να αναλάβουν δράση την επόμενη φορά που θα δουν περίπτωση παραμέλησης ή κακοποίησης. Ευχαριστώ, Έλνταντ.»

Δείτε το βίντεο για τον Ντένις εδώ:

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr