Κάντο μόνος σου: Έπιπλά για μικρόσωμα ζώα ,Κάντε ένα δώρο στο κατοικίδιο σας εύκολα και απλά – Μάθε πως

Ιστορίες Ζώων

Είναι δεδομένο ότι όσοι έχουν κατοικίδιο, ξοδεύουν αρκετά χρήματα προκειμένου το ζωάκι τους να ζει όσο το δυνατόν πιο άνετη και καλή ζωή γίνεται. Ανάμεσα στις ανέσεις αυτές, πολλοί ιδιοκτήτες παρέχουν στο ζώο τους κρεβατάκι το οποίο δυστυχώς, κοστίζει.

Για το λόγο αυτό οι designers προσπαθούν να βγάζουν δημιουργικές και έξυπνες ιδέες, για να κάνουν την ζωή των ζώων, αλλά φυσικά και τον ανθρώπων, πιο εύκολη.

Πλέον το κρεβάτι που επέλεγε η γάτα σου δεν θα είναι το καλάθι με τα άπλυτα, καθώς με ένα από αυτά τα λειτουργικά έπιπλα θα ξέρεις σχεδόν πάντα το που βρίσκεται και δεν θα βρίσκεις διαρκώς τρίχες στα ρούχα σου, όσο αυτό είναι εφικτό βέβαια.

Μερικές από αυτές τις έξυπνες πατέντες μπορείς να τις φτιάξεις και μόνος σου. Στην λίστα που ακολουθεί μπορείς να δεις από καρέκλες και καναπέδες, ειδικά διαμορφωμένους για να απολαμβάνετε μαζί τις ώρες χαλάρωσης, μέχρι και ράφια και τραπεζάκια.

10 έπιπλα για το σκύλο και τη γάτα σου που θα λατρέψουν

Bamboo κρεβάτι γάτας που μπαίνει στο καλοριφέρ από την Jolly Moggy

Τραπεζάκι του καφέ με ενσωματωμένη ψάθινη αιώρα για γάτες από την Koichi Futatsumata

Κομοδίνο σπιτάκι σκύλου από την εταιρεία Madshome

Αιώρα για γάτες από την εταιρεία Cat Crib

Βιβλιοθήκη διαμορφωμένη για να ανεβαίνουν οι γάτες από τον σχεδιαστή Corentin Dombrecht

Καναπές με τούνελ για γάτες από την εταιρεία Seungji Mun

Ξύλινη καρέκλα – κρεβατάκι σκύλου από τον Paul Kweton

Καναπές σπιτάκι σκύλου από την εταιρεία Seungji Mun

Ράφι για γάτες από τη σχεδιάστρια Akemi Tanaka

Ντουλάπι σπιτάκι γάτας από την Elips Design

Πως να κάνω τον σκύλο μου να σταματήσει μου να τρώει τα έπιπλα;

1. Δημιουργήστε ένα ασφαλές περιβάλλον διαβίωσης

Όπως φροντίζουμε το σπίτι μας να είναι κατάλληλο και ασφαλές για μωρά, το ίδιο πρέπει να εφαρμόζουμε και όταν έχουμε ένα νέο κουταβάκι στην οικογένεια μας. Πριν φέρουμε το κουταβάκι ή το σκυλάκι στο σπίτι, προετοιμάζουμε κατάλληλα όλους τους χώρους και ειδικά τους κοινόχρηστους με το κουταβάκι. Πετάμε ή απομακρύνουμε από το σπίτι οποιοδήποτε αντικείμενο θα μπορούσε να είναι στόχος δαγκώματος και θα καταστρεφόταν.

Τοποθετούμε μέσα σε κλειστά κουτιά, ντουλάπες και ψηλά ράφια, σε μέρη δηλαδή που δεν έχει ορατότητα και πρόσβαση το σκυλάκι:

  • Ρούχα
  • Παπούτσια
  • Υφάσματα
  • Βιβλία
  • Τετράδια
  • Διάφορα μπιχλιμπίδια
  • Κοσμήματα

2.Προμηθευόμαστε παιχνίδια σκύλων

Το πιο σημαντικό πράγμα που μπορούμε να κάνουμε, για να προλάβουμε τη καταστροφική συμπεριφορά του σκύλου στα έπιπλα και τα αντικείμενα μας είναι τα παιχνίδια σκύλων. Δεν χρειάζεται να έχετε τεράστια ποικιλία σε παιχνίδια μασήματος, ούτε να ξοδεύεται όλα τα χρήματα σας σε αυτά. Μια καλή συμβουλή είναι να μη του δώσουμε όλα τα παιχνίδια αμέσως, αλλά σταδιακά. Δεδομένου ότι οι σκύλοι βαριούνται εύκολα τα παιχνίδια τους, αυτό το κόλπο θα σας γλιτώσει χρήματα.

3. Επιλέγουμε ειδικά παιχνίδια για κουτάβια με οδοντοφυΐα

Όταν ένα κουταβάκι αρχίζει να βγάζει δοντάκια, έχει έντονους πόνους στα ούλα. Σε αυτή τη περίπτωση, πέρα από τα κατάλληλα παιχνίδια μάσησης, μπορούμε να του δώσουμε ένα βρεγμένο και παγωμένο κομμάτι υφάσματος, αλλά με προσοχή να μην γίνει συνήθεια. Ως γνωστόν, ο πάγος ανακουφίζει από τον πόνο.

4.Επίβλεψη και περιορισμός

Μέχρι να εκπαιδεύσουμε το σκυλάκι να μη δαγκώνει ακατάλληλα πράγματα, καλό είναι να περιορίσουμε τις κινήσεις του εντός του σπιτιού. Μέσα στο σπίτι υπάρχουν άφθονα ενδιαφέροντα αντικείμενα μάσησης και μέρη εξερεύνησης για το σκυλάκι. Αυτό καθιστά απαραίτητο να έχουμε το νου μας, όταν κυκλοφορεί ελεύθερο.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top