Καταπληκτική μεταμόρφωση: Φτωχό κουτάβι που βρέθηκε να τρώει σκουπίδια μεταμορφώνεται εντελώς με λίγη αγάπη

Οι ζώα είναι ευαίσθητα όντα και το αίσθημα της αγάπης μπορεί να αλλάξει εντελώς τις ζωές τους. Ένα φτωχό κουτάβι που βρέθηκε να τρώει σκουπίδια και να ζει σε άθλιες συνθήκες μπορεί να ανακτήσει τη ζωή του με μια μικρή δόση αγάπης. Όταν ένας ανθρώπος αποφασίζει να προσφέρει στο κουτάβι τη φροντίδα και την αγάπη που του αξίζει, η ζωή του ζώου αλλάζει εντελώς. Με την αγάπη και τη φροντίδα που δίνεται, το κουτάβι ανακτά την υγεία του, τη χαρά και την αγάπη που αξίζει. Η ιστορία αυτή δείχνει ότι η αγάπη και η φροντίδα μπορούν να έχουν τεράστια επίδραση στη ζωή των ζώων και να αλλάξουν τις ζωές τους για το καλύτερο.

Η ιστορία της Abby

Όταν η Abby περισυνελέγη από τον δρόμο από την υπηρεσία ελέγχου ζώων τον Σεπτέμβριο, ήταν αδύνατη, άρρωστη και έτρωγε σκουπίδια για να επιβιώσει. Μια ματιά στο σχεδόν φαλακρό ηλικιωμένο σκυλί – που πιστεύεται ότι ήταν μεταξύ 10 και 12 ετών – και ο έλεγχος των ζώων ήξερε ότι χρειαζόταν περισσότερη βοήθεια από ό,τι είχαν τους πόρους για να της δώσουν. Επικοινώνησαν με την , οι διασώστες της οποίας μπορούσαν να δουν ότι υπήρχε ένα όμορφο σκυλί έτοιμο να λάμψει αν του δινόταν αγάπη και φροντίδα.

Οι διασώστες της Abby σοκαρίστηκαν από την κατάσταση στην οποία βρισκόταν. Ήταν δύσκολο να πιστέψουν ότι είχε καταφέρει να επιβιώσει με αυτόν τον τρόπο μόνη της. Το ηλικιωμένο σκυλί υπέφερε από μολύνσεις στα αυτιά και στο δέρμα, ένα σπασμένο πίσω πόδι και πολλές άλλες παθήσεις που χρειάζονταν προσοχή. Τα περισσότερα από αυτά που αντιμετώπιζε ήταν προφανές ότι δεν είχαν αντιμετωπιστεί για πολύ καιρό, οπότε οι νέοι φίλοι της Abby δεν έχασαν χρόνο για να την ξεκινήσουν επιτέλους το ταξίδι της θεραπείας της.

“Έπρεπε να της δίνουμε καθημερινά σαμπουάν και φάρμακα για να καθαρίσουμε τις δερματικές μολύνσεις της και να θεραπεύσουμε τις μολύνσεις των αυτιών της”, δήλωσε η Sarrah Walton, που εργάζεται στην Humane Society of Northwest Louisiana. “Έλαβε μεγάλες ποσότητες αγάπης και φροντίδας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου”.

Η θεραπεία της Αbby

Η Abby υποβλήθηκε στη μία θεραπεία μετά την άλλη και χρειάστηκε ακόμη και χειρουργική επέμβαση, αλλά όλα απέδωσαν καρπούς. Αισθάνεται πολύ καλύτερα τώρα από ό,τι όταν πρωτοήρθε – και είναι επίσης εντελώς αγνώριστη.

Η Abby μόλις και μετά βίας έμοιαζε με σκύλο όταν πρωτοβρέθηκε, και τώρα, είναι ένα χνουδωτό ζωηρό κουτάβι που αγαπάει απόλυτα τη ζωή. Οι διασώστες της δεν μπορούν να πιστέψουν πόσο μακριά έχει φτάσει και πραγματικά δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ευτυχισμένοι γι’ αυτήν.

“Τα πάει καταπληκτικά“, δήλωσε η Walton. “Η Abby είναι ζωηρή και αυθάδης. Είναι η βασίλισσα μέλισσα των μικρών μας σκύλων και ζει για τις αγκαλιές και την αγάπη με τους εθελοντές”.

Η Abby έχει να ολοκληρώσει ακόμη μία θεραπεία, αλλά μετά από αυτή, θα είναι πανέτοιμη να βρει την παντοτινή της οικογένεια. Έχει διανύσει πολύ δρόμο και όλοι οι νέοι της φίλοι ανυπομονούν να την περιμένουν να βρει το ευτυχισμένο της τέλος.

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr