Λέει ξεκάθαρα όχι: Golden Retriever γκρινιάζει όταν του λένε να βγει από την πισίνα και είναι ότι πιο χαριτωμένο έχουμε δει

by Μυρσίνη Καραμαούνα
γκόλντεν ριτρίβερ σε πισίνα

Τα σκυλιά και οι γάτες έχουν εμμονές όπως ακριβώς και οι άνθρωποι. Για μερικά σκυλιά, είναι κάθε είδους μπάλα ή ραβδί- για άλλα, είναι το νερό.

Το 2 ετών κουτάβι Golden Retriever @chiefthegolden είναι ένα από αυτά τα σκυλιά που έχουν εμμονή με το νερό, και όταν λέω εμμονή, εννοώ ότι θα προτιμούσε να κοιμάται μέσα σε μια πισίνα παρά στο γκαζόν, αν μπορούσε μόνο. Ας το διαπιστώσουμε και μόνοι μας.

@chiefthegolden Chiefy has had enough of his dad asking if he wants to go home 😂 #fyp #chiefthegolden #waterobsessed #goldensoftiktok #dogsoftiktok #goldenretrieverlife #goldenretriever #viral #neverleaving #nevergettingoutofpool ♬ original sound – chiefthegolden

Λέει: “Μα δεν θέλω”.

Ο Chief είναι απόλυτος λάτρης του νερού. Η αγάπη του για την πισίνα είναι απαράμιλλη και κάθε φορά που έρχεται το καλοκαίρι, ανυπομονεί να βουτήξει μέσα.

Τα Γκόλντεν Ριτρίβερ είναι μία από τις πιο δημοφιλείς ράτσες σκύλων στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε όλο τον κόσμο. Είναι γνωστά για τη φιλική και ευγενική τους φύση, γεγονός που τα καθιστά εξαιρετικά οικογενειακά σκυλιά.

“Θέλεις να πάμε σπίτι;” Τον ρωτάει ο μπαμπάς του.
Προφανώς, όχι, καθώς ο Chief βγάζει κάποιους ήχους σαν κλάμα πριν κολυμπήσει μακριά.

Πώς βγάζετε έναν σκύλο από την πισίνα όταν δεν θέλει να βγει;

Υποθέτω με σκυλίσια κεράσματα, ή πρέπει να μπεις εσύ ο ίδιος μέσα και να τον κουβαλήσεις έξω.

Είναι ασφαλές να πούμε ότι ο Chief έχει μια ξεχωριστή προσωπικότητα και εμμονή με το νερό, ειδικά με τις πισίνες, και όταν πρόκειται για την ώρα της πισίνας, μπορεί να γίνει και λίγο πεισματάρης, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο.

Το οποίο είναι ειλικρινά ξεκαρδιστικό να το βλέπεις!

Το σπουδαίο με το να έχεις έναν σκύλο με εμμονή στην πισίνα είναι ότι θα μπορούσε να γίνει ένας σπουδαίος σκύλος ναυαγοσώστης και θα μπορούσε ενδεχομένως να γίνει σωτήρας, ειδικά όταν υπάρχουν μικρά παιδιά, καθώς τα Γκόλντεν Ριτρίβερ είναι εξαιρετικά έξυπνα σκυλιά.

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr