Λιώνει καρδιές: Η αντίδραση Husky στην παραλαβή της ιδιοκτήτριάς του από το αεροδρόμιο είναι δραματική με τον καλύτερο τρόπο

αντίδραση χάσκι

Ποια ράτσα σκύλου σας έρχεται στο μυαλό όταν σας ρωτούν ποια ράτσα είναι η πιο φασαριόζικα; Σκεφτόμαστε αμέσως τα Χάσκι κάθε φορά. Αυτά τα σκυλιά δεν διστάζουν να κάνουν τον εαυτό τους γνωστό. Αφήνουν τη φωνή τους να ακουστεί είτε για καλό είτε για κακό λόγο.

Ο χρήστης του TikTok @uppychatterjee δημοσίευσε ένα κλιπ που δείχνει πώς ένα Husky χρησιμοποιεί τη φωνή του για καλό σκοπό. Η αντίδραση που έχει αυτός ο σκύλος όταν βλέπει την ιδιοκτήτριά του στο αεροδρόμιο είναι τόσο δραματική αλλά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ρίξτε μια ματιά!

@uppychatterjeewe don’t deserve dogs 🥲

♬ original sound – Uppy Chatterjee

Αλλά λυπόμαστε για το αυτοκίνητο αυτού του ατόμου γιατί ξέρουμε ότι μόλις γρατζουνίστηκε από τις πατούσες του σκύλου. Αξίζει τον κόπο! Θέλουμε να μας υποδέχονται μόνο με αυτόν τον τρόπο από εδώ και πέρα – δυνατά και δραματικά, ώστε όλοι να ακούνε ότι κάποιος είναι τόσο ενθουσιασμένος που μας έχει στο σπίτι.

Τα χάσκι είναι γνωστά ως μια πολύ φιλική ράτσα σκύλων που τα πηγαίνει καλά με τους ανθρώπους και τα ζώα.

Είναι πολύ έξυπνα και τους αρέσει να είναι δραστήρια, γι’ αυτό και είναι πολύ σημαντικό να τους δίνετε καθημερινή άσκηση ως ιδιοκτήτης.

Αλλά ένα πράγμα που κάνει τα σκυλιά Χάσκι να ξεχωρίζουν από όλα τα υπόλοιπα είναι η φωνητική τους προσωπικότητα. Αυτά τα σκυλιά λατρεύουν να ουρλιάζουν, να κραυγάζουν, και να κλαψουρίζουν. Τις περισσότερες φορές θα ακούσετε ένα Husky να κάνει κάποιου είδους θόρυβο, καθώς είναι πολύ μεγάλες drama queens που θέλουν πάντα να γίνεται το δικό τους. Το βρίσκουμε ξεκαρδιστικό το γεγονός ότι ρίχνουν μίνι ξεσπάσματα θυμού, αλλά δεν μπορούμε να φανταστούμε να το ακούμε αυτό κάθε μέρα. Αν και, οι περισσότεροι ιδιοκτήτες θα πουν ότι γι’ αυτό αγαπούν τα Huskies τους – είναι τόσο γεμάτα προσωπικότητα!

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr