Μεγαλείο ψυχής: Σκύλος με μεγάλη καρδιά και ταλέντο παρηγορεί φοβισμένα κουτάβια

Ιστορίες Ζώων

Οι σκύλοι είναι γνωστοί για την πίστη και την αφοσίωσή τους στους ανθρώπους και τους συνανθρώπους τους. Ωστόσο, ορισμένοι σκύλοι διαθέτουν και ιδιαίτερα ταλέντα και δεξιότητες που τους καθιστούν ξεχωριστούς. Ένας τέτοιος σκύλος είναι ο μεγαλόκαρδος σκύλος που έχει ειδικό ταλέντο στο να παρηγορεί τα φοβισμένα κουτάβια αναδοχής. Με την εξαιρετική του ευαισθησία και αγάπη για τα ζώα, αυτός ο σκύλος μπορεί να δώσει στα αδέσποτα κουτάβια την αγάπη και την ασφάλεια που χρειάζονται για να ανακτήσουν την αυτοπεποίθησή τους και να επιστρέψουν στην κανονικότητα της ζωής τους.

Ο μεγαλόκαρδος σκύλος

Όταν η Kristen Lee γνώρισε τον σκύλο της, Remi, πριν από τρία χρόνια, κατάλαβε αμέσως ότι ήταν οικογένεια.

“Είναι σαν να ήταν γραφτό να βρούμε ο ένας τον άλλον”, δήλωσε η Lee στο The Dodo. “Είχε το μεγαλύτερο κεφάλι που έχω δει ποτέ και απλά τον αγάπησα”.

Αρχικά, η Lee υπέθεσε ότι ο Remi θα ήταν πάντα μοναχοπαίδι. Το μεγαλόσωμο αγόρι, που αγαπούσε τους ανθρώπους, ήταν νευρικό γύρω από άλλα ενήλικα σκυλιά. Αλλά όταν μετακόμισε σε ένα σπίτι με μεγαλύτερη αυλή, η Lee αισθάνθηκε υποχρεωμένη να αναλάβει κουτάβια μέσω . Πάντα ήθελε να βοηθήσει κουτάβια σαν κι αυτά – που είχαν βρεθεί και χρειάζονταν απεγνωσμένα αγάπη και υποστήριξη.

Όταν έφτασε το πρώτο ανάδοχο κουτάβι, η Lee ήταν πολύ προσεκτική, φροντίζοντας τόσο η Remi όσο και το κουτάβι να αισθάνονται άνετα. Αλλά όταν ο Ρέμι συνάντησε το κουτάβι, δεν ήταν καθόλου φοβισμένος ή εδαφικός. Ήταν σαν να ήξερε ότι το κουτάβι χρειαζόταν ένα φίλο.

“Όταν αποφάσισα ότι ήθελα να δοκιμάσω την αναδοχή μαζί του, ήμουν απίστευτα νευρική”, δήλωσε η Lee. “Την πρώτη φορά που έφερα ένα κουτάβι, τα γνωρίσαμε σούπερ [αργά], αλλά εκείνος έδειχνε να ξέρει αμέσως ότι αυτό το κουτάβι χρειαζόταν προστασία και φροντίδα. Ποτέ δεν περίμενα ότι θα τα αγαπούσε με τον τρόπο που τα αγαπάει”.

Ο σκύλος παρηγορεί τα φοβισμένα κουτάβια

Καθώς περνούσαν οι μήνες και τα ανάδοχα κουτάβια συνέχιζαν να περνούν από το σπίτι, η Lee είδε με ενθουσιασμό πόσο πολύ τα κουτάβια βασίζονταν στον Remi για συντροφιά. Μπορούσε να καταλάβει ότι τον λάτρευαν και ήθελαν να του μοιάσουν. Στην πραγματικότητα, όλα τα κουτάβια υιοθέτησαν έναν ιδιαίτερο τρόπο συμπεριφοράς του Ρέμι.

Τα κουτάβια τείνουν να υιοθετούν πολλές από τις συνήθειες του Ρέμι“, είπε η Λι. “Πράγματα όπως η εκπαίδευση στο γιογιό και ο περίεργος τρόπος που κάθεται. Όλοι οι ανάδοχοι που είχαμε καταλήγουν να κάθονται όπως αυτός, με τα πόδια τους να βγαίνουν στο πλάι”.

Αν και είναι πολύ μεγαλύτερος από τους θετούς του φίλους, ο Ρέμι είναι πάντα προσεκτικός όταν παίζουν, φροντίζοντας να μην τους πληγώνει ποτέ κατά λάθος.

“Είναι τόσο ευγενικός όταν παίζει μαζί τους“, είπε η Lee. “Δεν θα το περίμενε κανείς με βάση το πόσο μεγάλος είναι. Λατρεύω όταν χασμουριέται και τα περίεργα κουτάβια χώνουν το κεφάλι τους μέσα στο στόμα του”.

Η Lee είναι τόσο ευγνώμων που έχει έναν σκύλο σαν τον Remi, ο οποίος έχει αποδειχθεί ότι είναι τόσο το τέλειο κατοικίδιο όσο και ο τέλειος σύντροφος στο ταξίδι της ανάδοχης οικογένειας.

“Σίγουρα πιστεύω ότι η αναδοχή θα ήταν πολύ πιο δύσκολη χωρίς αυτόν”, δήλωσε η Lee. “Είναι τόσο μεγάλο πρότυπο για τα κουτάβια”.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top