Μητρικό ένστικτο: Αδέσποτη μαμά σκυλίτσα κουλουριάζεται με τα κουτάβια της για να τα ζεστάνει μέχρι να την σώσει κάποιος

Τα μητρικά ένστικτα των σκυλιών αναγνωρίζονται για την απόλυτη ασφάλεια των μωρών τους. Θα κάνουν τα πάντα για να προστατεύσουν το παιδί τους, θυσιάζοντας ακόμη και τη δική τους άνεση, αρκεί το παιδί τους να είναι ασφαλές. Αυτό ακριβώς έκανε και αυτή η αδέσποτη μητέρα σκυλίτσα για εκείνη.

Η αδέσποτη σκυλίτσα

Ζει σε ένα κουτί κάτω από το αυτοκίνητο μαζί με τα κουτάβια της. Θα διαπιστώσετε ότι ο καιρός είναι κρύος και εκείνη κρατάει τα μωρά της για να τα κρατήσει όσο το δυνατόν πιο ζεστά. Ευτυχώς, ένας άντρας τα είδε και βάλθηκε να τα σώσει από τις άτυχες συνθήκες διαβίωσής τους. Δεν είναι εύκολο να πλησιάζεις για πρώτη φορά έναν σκύλο, αλλά εκείνος αφιέρωσε χρόνο για να τους δείξει ότι δεν ήθελε να τους κάνει κακό.

Αυτός ο διασώστης βρήκε έναν απλό τρόπο για να κάνει τη μητέρα σκυλίτσα να τον εμπιστευτεί

Αρχικά, παρέχει στο μητρικό σκυλί λίγη τροφή. Μπορείτε να φανταστείτε πόσο δύσκολο θα ήταν για εκείνη να σας αφήσει για να βρει μόνη της φαγητό. Αρχίζει να τρώει και παίρνει το φαγητό κατευθείαν από το χέρι του, ένα σημάδι ότι έχει αρχίσει να τον εμπιστεύεται. Μετά από λίγο, προσπάθησε να της φορέσει το λουρί, αλλά εκείνη δεν ήθελε να το φορέσει και αντ’ αυτού έτρεξε έξω.

Στη συνέχεια, μετέφερε προσεκτικά τις λιχουδιές από το κουτί στο κελί. Το έκανε αργά, ώστε η μητέρα τους να καταλάβει ότι δεν έκανε κακό στα σκυλιά.


Η μητέρα σκύλος τον παρακολουθούσε από μακριά μέχρι να μετακινήσει επιτυχώς όλα τα ρuρs. Όταν ο τύπος μετακομίζει, επιστρέφει για να ελέγξει τα παιδιά της και να βεβαιωθεί ότι είναι ασφαλή. Αφού βεβαιώθηκε ότι τα σκυλιά της ήταν καλά, ξάπλωσε ξανά κάτω από το αυτοκίνητο. Ο ευγενικός άντρας την προσέγγισε.

Αφού την κράτησε για λίγο, την πήρε τελικά στην αγκαλιά του και τη φόρτωσε σε ένα φορτηγό που την περίμενε. Μετακίνησε προσεκτικά τα ρuρρiεία και τα διασκέδασε με τη μητέρα τους σε ένα μεγαλύτερο kеnnеl. Τα ρuρνις άρχισαν να θηλάζουν ξανά, χαρούμενα που ήταν ξανά με τη μητέρα τους.


Ένα από τα καλύτερα πράγματα σε αυτό το βίντεο κλιπ είναι ότι μπορείτε να δείτε πόσο πολύ νοιάζεται ο τύπος για το σκύλο του. Μπορείτε να δείτε πόσο ειλικρινά θέλει να βοηθήσει τη μητέρα του σκύλου του και τα ρuρρiе της.

Ο άνδρας από το Caninе Rеscuе Sheltеr Mladеnоvac στη Σερένια. Πρόκειται για μια φιλανθρωπική, μη κυβερνητική οργάνωση διάσωσης και το μεγαλύτερο τοπικό καταφύγιο ζώων χωρίς θανάτους. Τα πήγαινε σε καταφύγια και φρόντιζε να είναι ζεστά, να τρέφονται και να αισθάνονται άνετα. Φιλάει ακόμη και τα σκυλιά και τους φίλους, κάνοντάς τα να αισθάνονται ευπρόσδεκτα και πολύτιμα.


Η μητέρα σκυλίτσα και τα κουτάβια θα μείνουν σίγουρα στο καταφύγιο για αναδοχή και θα μεγαλώσουν μαζί μέχρι να είναι έτοιμα να υιοθετηθούν.

Χάρη σε άτομα που νοιάζονται πραγματικά για τα εγκαταλελειμμένα και αδέσποτα σκυλιά, αυτή η τυχερή μητέρα σκυλίτσα θα έχει την ευκαιρία να αντιμετωπιστεί από μια στοργική οικογένεια και όχι σε ένα χαρτόκουτο.

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr