Παράδειγμα προς μίμηση: Γάτα βρίσκει παντοτινό σπίτι και παίρνει υπό την προστασία αδέσποτα γατάκια

Ιστορίες Ζώων

Οι γάτες είναι από τα πιο ανεξάντλητη πηγή έμπνευσης, αγάπης και αφοσίωσης που μπορεί να βρει κανείς. Αυτό αποδεικνύεται με την ιστορία του γάτου που βρήκε το παντοτινό του σπίτι πριν από μερικά χρόνια και από τότε βοηθάει γατάκια που έχουν ανάγκη. Η αφοσίωση αυτής της γάτας προς τα άλλα ζώα είναι εντυπωσιακή και δείχνει την ικανότητα των γατών να εμπνεύσουν ανθρώπους με την αγάπη και τη φροντίδα που προσφέρουν στους άλλους. Αυτή η ιστορία μας δείχνει ότι οι γάτες μπορούν να είναι πολλά περισσότερα από απλά κατοικίδια και μπορούν να μας μάθουν πολλά για την ανθρώπινη αλληλεπίδραση και συμπερίφορα.

Ένας πρώην αδέσποτος γάτος θέλει να “μιλάει” σε κάθε γατάκι που περνάει την πόρτα, αφού η ζωή του άλλαξε για πάντα.

Παράδειγμα προς μίμηση: Ο Forest ο γάτος

Ο Forest ο γάτος βρήκε το παντοτινό του σπίτι πριν από μερικά χρόνια και από τότε βοηθάει γατάκια που έχουν ανάγκη. Μια κτηνίατρος, διασταύρωσε τους δρόμους της με τον Forest όταν εργαζόταν σε ένα καφέ για γάτες.

“Αρχικά κατέληξε στο καταφύγιο ανοιχτής υποδοχής της πόλης μας ως αδέσποτο με ένα πολύ άσχημα τραυματισμένο πόδι. Μεταφέρθηκε σε ένα μικρότερο καταφύγιο. Μετά την εγχείρηση (του ποδιού του), κατέληξε στην καφετέρια αναζητώντας ένα σπίτι”, μοιράστηκε η Erica.

Ο στρογγυλός, γλυκύτατος πάνθηρας σπιτιού θύμισε στην Erica τον αγαπημένο της γάτο Banjo που πέθανε. Ο Forest όχι μόνο του έμοιαζε, αλλά και συμπεριφερόταν όπως εκείνος. “Ήταν απλά ένας ευγενικός γίγαντας με τρία πόδια. Ήξερα ότι έπρεπε να τον υιοθετήσω”.

Ο Forest διασώθηκε ως αδέσποτο και βρήκε το παντοτινό του σπίτι με την Erica

Ο Forest εγκαταστάθηκε στο νέο του σπίτι και τα βρήκε αμέσως με τους άλλους αιλουροειδείς κατοίκους. Αμέσως έφερε μια αίσθηση ηρεμίας στο νοικοκυριό, καθώς τεμπελιάζει αμέριμνος.

“Ο Forest δεν είναι μια πολύ δραστήρια γάτα. Τα αγαπημένα του πράγματα είναι να τρώει και να αράζει σε ένα μαλακό κρεβάτι γάτας”.

Ανακάλυψε την αγάπη του για τα ανάδοχα γατάκια και από τότε τα βοηθάει

Μια μέρα, ο Forest παρατήρησε ότι από το δωμάτιο με τα γατάκια ακούγονταν μικροσκοπικά νιαουρίσματα και αποφάσισε να περιμένει έξω από την πόρτα και προσπάθησε να “μιλήσει” στα μικρά.

Η Erica έχει φιλοξενήσει περίπου 200 γατάκια όλα αυτά τα χρόνια, και όταν ο Forest έμαθε για πρώτη φορά για τα φιλοξενούμενα, αποφάσισε να φυλάει το δωμάτιο έξω μέχρι να μπορέσει να τα γνωρίσει.

Όλα τα φιλοξενούμενα γατάκια φαίνεται να έλκονται από τον Forest

Μόλις τα γατάκια ήταν ιατρικά εντάξει για μια συνάντηση, ο Forest μπήκε κατευθείαν μέσα. Σε χρόνο μηδέν, βρέθηκε περικυκλωμένος από ένα σωρό γουναράκια, που διεκδικούσαν την προσοχή του.

“Κάθε γατάκι που έφερα στο σπίτι, τραβήχτηκε αμέσως κοντά του”.

Στα γατάκια αρέσει να τον ακολουθούν παντού. Ακόμα και το πιο ντροπαλό δεν μπορεί να αντισταθεί στην αγάπη του.

Ο Forest έχει “την υπομονή ενός αγίου”. Ακόμη και τα πιο ντροπαλά γατάκια δεν μπορούν να αντισταθούν στη γοητεία του. Ο γλυκός γάτος φαίνεται να ξέρει ακριβώς τι χρειάζονται τα γατάκια και τα αφήνει να τον αγκαλιάσουν με τους δικούς τους όρους.

“Νιώθουν πάντα τόσο ασφαλή και άνετα γύρω του”.

Ο Forest έκανε μπέιμπι σίτινγκ στον Mark και τον Travis

“Συνήθως δεν πλησιάζει τα γατάκια και απλά ξαπλώνει και τα αφήνει να έρθουν κοντά του, ακόμα και όταν σκαρφαλώνουν πάνω του και θηλάζουν πάνω του.”

Η Ashley, ένα μακρύτριχο tabby, λάτρευε τον Forest και ήταν τόσο χαρούμενη που είχε ένα σταθερό φιλαράκι για αγκαλιές. Αφού κουραζόταν, τον αναζητούσε και κουλουριαζόταν δίπλα του για έναν υπνάκο.


Η Forest είναι πολύ ευγενική και περιποιητική με τα γατάκια. Είναι διαθέσιμος όποτε χρειάζονται μια αγκαλιά. Τα κρατάει ζεστά και τα καθησυχάζει ότι τα αγαπούν.


“Με βοηθάει να φροντίζω τα γατάκια περιποιούμενος τα και μαθαίνοντάς τους πώς να παίζουν κατάλληλα”, μοιράστηκε η Erica με το Love Meow.

Ο Forest είναι εξαιρετικά χαλαρός, αλλά αν μυρίσει φαγητό, δεν διστάζει να νιαουρίσει για λίγο. Εκτός από το φαγητό, ο Forest μιλάει κάθε φορά που εντοπίζει νέα γατάκια στο σπίτι.


Η Cookie, η χελώνα, είναι επίσης τρίποδο (όπως και ο Forest). Τον πλησίασε όταν πρωτογνωρίστηκαν και από τότε μοιράζεται τα κρεβάτια της μαζί του.


Ο Forest δίνει σε κάθε ανάδοχο γατάκι μια δόση από την αγάπη του και όλες τις αγκαλιές που μπορεί να προσφέρει. Τους δείχνει τα κατατόπια και τα προετοιμάζει για τη μελλοντική τους ευτυχία.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top