Το ένστικτο της μάνας: Γάτα εισβάλλει σε σπίτι για να προστατέψει τα γατάκια της και αποκτά νέα οικογένεια

Ιστορίες Ζώων

Μια γάτα ακολούθησε μια γατούλα μέσα από μια πόρτα για κατοικίδια σε ένα σπίτι, ώστε τα γατάκια της να μην χρειαστεί να ζήσουν σε εξωτερικούς χώρους.

Μια οικογένεια έμεινε άναυδη όταν ανακάλυψε μια βαριά έγκυο αδέσποτη γάτα στο σπίτι της. Όπως αποδείχθηκε, η γάτα είχε ακολουθήσει τη γατούλα που κατοικούσε στο σπίτι και μπήκε κρυφά στο σπίτι τους από την πόρτα για σκυλιά.

Η χελωνόμαυρη ήταν πολύ φιλική, τρίβοντας τους εύρετές της όλη την ώρα. “Ήξεραν ότι χρειαζόταν βοήθεια από μια διάσωση επειδή ήταν πολύ έγκυος”, μοιράστηκε με το Love Meow η Mary Huckabee, αξιωματικός.

Η γάτα έμοιαζε σαν να ήταν έτοιμη να γεννήσει, οπότε η διάσωση κανόνισε αμέσως ένα ανάδοχο σπίτι για τη γλυκιά χελώνα.

Η νέα οικογένεια

Η γάτα ονομάστηκε με αγάπη Καραόκε, επειδή ήταν πολύ τραγουδίστρια και γέμιζε αμέσως το δωμάτιο με τα όμορφα τρίλια και κελαηδίσματα της.

Αφού εξερεύνησε το νέο της χώρο και ενέκρινε όλες τις ανέσεις, εγκαταστάθηκε αναπαυτικά στην αγκαλιά της θετής της μαμάς. Ήταν τόσο χαρούμενη που βρισκόταν σε εσωτερικό χώρο και το μοτέρ του γουργουρητού της συνέχισε να λειτουργεί ασταμάτητα.

“Την αφήσαμε να ζήσει στην πολυτέλεια περιμένοντας την άφιξη των μωρών της”.

Την ημέρα του τοκετού της, περίμενε υπομονετικά τη θετή της μαμά να επιστρέψει στο σπίτι. Μόλις μπήκε στην πόρτα, η Καραόκε έφερε στον κόσμο έξι υγιή μωρά, τρία κορίτσια και τρία αγόρια.

Τα γατάκια πήραν τα ονόματά τους από επιτυχίες του καραόκε: Sweet Caroline, Walking on Sunshine, Mustang Sally, Mickey, Uptown Girl και Hey Jude.

“Η Καραόκε είναι τόσο καλή μαμά. Λατρεύει τα μωρά της και της αρέσει να τα επιδεικνύει. Τα γατάκια της μπορούν να αγκαλιάζονται στη μπάρα του γάλακτος ανά πάσα στιγμή και να ηρεμούν στον ύπνο με νανουρίσματα που γουργουρίζουν”.

Μόλις η θετή μαμά της μπαίνει μέσα, η Καραόκε αρχίζει να της τραγουδάει με γουργουρητά και γλυκά κελαηδίσματα. “Της αρέσει να αγκαλιάζεται, και της αρέσει το χάιδεμα των αυτιών, το τρίψιμο της κοιλιάς και το χάιδεμα του ποδιού”.

Τα γατάκια μεγαλώνουν αλματωδώς, πετυχαίνοντας το ένα ορόσημο μετά το άλλο. Βρίσκονται στο στάδιο που βγαίνουν από τη φωλιά τους για να παίξουν και είναι πολύ περίεργα για το περιβάλλον τους.

Η Karaoke παρακολουθεί τα μικρά της, φροντίζοντας να μην μπλέκουν σε φασαρίες. Αν κάποιο από αυτά κλαίει, έρχεται τρέχοντας και αρχίζει να τους μιλάει και να τα φροντίζει.

“Μεγαλώνουν σε γατάκια με αυτοπεποίθηση, παιχνιδιάρικα, αξιολάτρευτα. Τους αρέσει να παλεύουν και να παίζουν. Όταν η ανάδοχη μαμά τα επισκέπτεται, πέφτουν στην αγκαλιά της για αγκαλιές”, είπε η Mary στο Love Meow.

“Φτιάχνουν την πιο χαριτωμένη λιμνούλα αγκαλιάς της τελειότητας”.

Σε ηλικία σχεδόν πέντε εβδομάδων, οι προσωπικότητες των γατάκια αναδύονται. Τους αρέσει να τριγυρνούν στο δωμάτιο, να σκαρφαλώνουν σε οτιδήποτε μπορούν να βάλουν τα πόδια τους και να διεκδικούν την προσοχή της θετής τους μαμάς.

“Αυτή η οικογένεια λατρεύει να τραγουδάει το ένα στο άλλο και στη θετή μαμά τους με γουργουρητά και νιαουρίσματα. Όταν είναι ώρα για δείπνο, ανεβάζουν την ένταση του ήχου”.

“Η Sweet Caroline και το Uptown Girl είναι οι πιο περιπετειώδεις. Ο Hey Jude και ο Mickey είναι χαλαροί και διασκεδαστικοί. Η Mustang Sally είναι ερωτιάρα που θέλει πάντα να της τρίβουν την κοιλιά, και το Walking in Sunshine είναι λίγο μαμαδίστικο αγόρι.”

Το Καραόκε δεν θα χρειαστεί ποτέ να ανησυχεί για φαγητό ή καταφύγιο. Μόλις τελειώσει με τα καθήκοντα της μαμάς, θα στειρωθεί και θα απολαύσει να είναι το επίκεντρο της προσοχής σε ένα σπίτι αγάπης που πάντα ήθελε.

Μοιραστείτε αυτή την ιστορία με τους φίλους σας.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top