Παράδειγμα προς μίμηση: Γατάκι με ειδικές ανάγκες δεν αφήνει το πρόβλημά του να τον σταματήσει από το να είναι ξεκαρδιστικά χαριτωμένος

Ζούμε σε έναν τόσο ανάλγητο κόσμο, όπου οι άνθρωποι κακομεταχειρίζονται επειδή είναι διαφορετικοί, και ακόμη και οι πρόεδροι κοροϊδεύουν τους ανθρώπους με αναπηρία. Αλλά μια γάτα αποδεικνύει ότι μπορείς να ξεπεράσεις όλη την αρνητικότητα και να βγεις δυνατός.

1.Γνωρίστε τον Rexie, μια διάσημη γάτα του Instagram με σπασμένη σπονδυλική στήλη.

Ο Rexie ανήκε κάποτε σε μια οικογένεια κτήνη που τον κακομεταχειρίστηκαν και τον άφησαν παράλυτο. Παρόλο που έκτοτε υιοθετήθηκε από μια πιο στοργική και στοργική οικογένεια, δεν έχει αποκτήσει ακόμα τον έλεγχο των δύο πίσω ποδιών του. Παρά την οπισθοδρόμηση αυτή, ο Ρέξι εξακολουθεί να έχει μια πολύ ζωντανή και ενθουσιώδη προσωπικότητα. που αντηχεί σε όλες τις αξιολάτρευτες φωτογραφίες του και τον έκανε να γίνει viral στο Instagram.


2. Παρά το φρικτό παρελθόν που οδήγησε στην αναπηρία του, απέδειξε ότι η μόνη πραγματική αναπηρία που μπορεί να έχει κάποιος είναι η κακή συμπεριφορά.

Για να δείτε περισσότερες φωτογραφίες του Rexie και τις αξιολάτρευτες εκφράσεις του προσώπου του, μπορείτε να επισκεφθείτε το Facebook και Instagram.


3.Και ναι, ο Rexie είναι ανάπηρος, αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει σε καμία περίπτωση να είναι φοβερός!

4.Παρά το γεγονός ότι είναι ανάπηρος, δεν το αφήνει να τον εμποδίζει να ζει τη ζωή στο έπακρο και μάλιστα να διαδίδει τη θετικότητα στον κόσμο μας σήμερα.

Κάνει όλα τα πράγματα που κάνουν και οι άλλες γάτες. Δεν γνωρίζει καν ότι είναι ανάπηρος. Έχει μια τόσο μοναδική και αισιόδοξη προσωπικότητα που όλοι θαυμάζουν κρυφά.

5. Σε αυτή τη θέση, ο Ρέξι θα σας δώσει θετικά μηνύματα που μπορεί να χρειάζεστε.

Είναι εδώ για να φέρει θετικότητα στη ζωή μας, ειδικά όταν οι μέρες μας είναι γεμάτες αβεβαιότητα, χάος, αναταραχή, άγχος και ανησυχία. Μετακινηθείτε προς τα κάτω για να το διαπιστώσετε και μόνοι σας! Είμαστε σίγουροι ότι αυτές οι φωτογραφίες θα κάνουν τη μέρα σας πιο φωτεινή!

6. Ο Rexie είναι πολύ εκφραστικός όταν πρόκειται να δείξει συναισθήματα.

Οι προσωπικές μου αγαπημένες είναι εκείνες όπου επιδεικνύει τη γλωσσούλα του. Φυσικά, δεν είναι ότι βγάζει τη γλώσσα του έξω και περιμένει να βγάλω μια φωτογραφία. Θα έλεγα ότι είναι περισσότερο κάτι σαν ομαδική δουλειά – μεταξύ ενός φωτογράφου και ενός μοντέλου (στην περίπτωσή μας, ενός νιάουελ)”, μοιράστηκε η ιδιοκτήτριά του Dasha Minaeva.


7. Και τέλος..

“Είναι σημαντικό να πετύχουμε τη σωστή στιγμή στην κάμερα για το πρώτο και να κάνουμε όλες τις δυνατές κινήσεις της γλώσσας για το δεύτερο. Αλλά τα αποτελέσματα δεν είναι ποτέ απογοητευτικά!”

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr