Περιμένοντας την αγάπη: Γάτος ζει σε καταφύγιο εδώ και 4 μήνες και γοητεύει τους ανθρώπους, περιμένει πότε θα είναι η τυχερή μέρα της υιοθεσίας

Ιστορίες Ζώων

Ένας γάτος που έφτασε σε καταφύγιο πριν από τέσσερις μήνες, γοητεύει τους ανθρώπους με την καλή του εμφάνιση, ελπίζοντας ότι η τυχερή του μέρα θα έρθει σύντομα.

Η ιστορία του Georgie

Ο Georgie βρέθηκε ως αδέσποτη γάτα και μεταφέρθηκε σε καταφύγιο ζώων πριν από τέσσερις μήνες. Ήταν περίπου τριών ετών και είχε συγκεντρώσει την αξιοπιστία του στο δρόμο, αψηφώντας την ύπαιθρο και παλεύοντας για την επιβίωσή του.

Ο Georgie ήρθε με ένα γλυκό χαρακτήρα και μια μόνιμη κλίση του κεφαλιού. “Πιθανότατα είχε μια σοβαρή λοίμωξη που έμεινε χωρίς θεραπεία και το προκάλεσε αυτό”.

Η κλίση δεν τον ενοχλεί καθόλου και δεν απαιτεί πρόσθετη φροντίδα. “Αλλά τον κάνει ιδιαίτερα χαριτωμένο”.

Ο αξιολάτρευτος χαρακτήρας του

Ο Georgie είναι ένα μεγαλόσωμο αγόρι με περίπου 15 κιλά και ακόμα μεγαλύτερη προσωπικότητα. Χαιρετούσε τους ανθρώπους στο καταφύγιο κάθε μέρα με το αξιολάτρευτο κεκλιμένο πρόσωπό του και ήλπιζε ότι κάποιος θα τον έπαιρνε στο σπίτι του και θα τον αγαπούσε για πάντα.

Μετά από τρεις μήνες αναμονής, αλλά χωρίς αποτέλεσμα, ο Georgie μεταφέρθηκε στο Community Cat Club, μια ομάδα διάσωσης που εδρεύει στην κομητεία Gloucester της Νέας Υόρκης, για περισσότερες πιθανότητες να βρει ένα καλό σπίτι.

“Τον αγνοούσαν συνεχώς”, δήλωσε η Sara.”Δεν μπορούμε να καταλάβουμε πώς, επειδή είναι το πιο γλυκό γατάκι που υπάρχει”.

Ο Georgie είναι πολύ φιλικός με όλους (ανθρώπους ή γάτες) που έρχονται να τον επισκεφτούν. Του αρέσει να περπατάει για να κοιτάξει τους ανθρώπους του με τα περίεργα μάτια του και την αξιαγάπητη κλίση του κεφαλιού του. Λατρεύει να τον χαϊδεύουν και εξίσου λατρεύει να τον χτυπάνε στο κεφάλι.

Ο στρογγυλός ασημένιος γκρι γάτος απολαμβάνει να αράζει και να κάνει ηλιοθεραπεία δίπλα στο παράθυρο. Δεν ντρέπεται να καμαρώνει, επιδεικνύοντας τα μεγάλα του μάγουλα και την ομορφιά του, προσπαθώντας να κερδίσει τους πάντες.

Ο Τζόρτζι εκπέμπει τις γοητευτικές του ιδιότητες χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Το μόνο που χρειάζεται να κάνει είναι να κοιτάξει τους ανθρώπους του στα μάτια και να βγάλει τη γλώσσα του έξω για καλό σκοπό.

Έχει μετατραπεί σε μια παιχνιδιάρικη γάτα με προτίμηση στις αγκαλιές. “Είναι φιλικός, τρυφερός, πιστός και πατάτα του καναπέ”.

Η μία μετά την άλλη, οι άλλες γάτες που ήρθαν στο κέντρο υιοθεσίας μαζί του, βρήκαν σπίτια και ο Georgie βρίσκεται μόνος του, περιμένοντας να έρθει και αυτός η μέρα του.

“Αυτή τη στιγμή είναι η μόνη γάτα στο κέντρο υιοθεσίας μας, επειδή όλες οι άλλες έχουν υιοθετηθεί. Αυτά τα χοντρά μάγουλα, τα μουστάκια, τα υπέροχα μάτια – τι να μην αγαπήσει κανείς”.

Ο Τζόρτζι είναι ένας γάτος για την πόλη, ένας χαρούμενος μεγάλος τύπος που δεν χάνει ευκαιρία για μια καλή συνάντηση αγκαλιάς.

Απολαμβάνει τη νέα του ζωή ως γάτα εσωτερικού χώρου με πολύ καλό φαγητό και μαλακές κουβέρτες.

Ο Georgie είναι το πιο ευτυχισμένο αγόρι όταν αράζει στον καναπέ, κυνηγάει ένα παιχνίδι ή απλά κάθεται δίπλα στους ανθρώπους του, βλέποντας τη μέρα να περνάει.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top