Προστατευτική και φοβισμένη γάτα ανοίγεται όταν συνειδητοποιεί ότι τα έξι γατάκια της είναι στα καλύτερα χέρια

Η συναισθηματική διάθεση των ζώων μπορεί να είναι πολύ πολύπλοκη και διαφορετική από αυτή των ανθρώπων. Μια προστατευτική και φοβισμένη γάτα μπορεί να φαίνεται απόμακρη και δυσπρόσιτη, αλλά όταν ανακαλύπτει ότι τα έξι γατάκια της είναι στα καλύτερα χέρια, μπορεί να ανοίξει την καρδιά της και να αποδείξει πόσο αγαπητική μπορεί να γίνει. Η αλληλεπίδραση μεταξύ ανθρώπου και ζώου είναι μια ανεκτίμητη εμπειρία που μπορεί να οδηγήσει σε ένα ανεκτίμητο δεσμό εμπιστοσύνης και αγάπης.

Η προστατευτική γάτα στο καταφύγιο

Μια γάτα τουξέντο και η γέννα των έξι παιδιών της μεταφέρθηκαν σε ένα καταφύγιο στην πόλη Wichita, KS, έχοντας απεγνωσμένα ανάγκη διάσωσης. Η Heidi Shoemaker της (in CO) έμαθε για την κατάστασή τους και έσπευσε να βοηθήσει.

Πήρε την επταμελή οικογένεια υπό τη φροντίδα της και παρείχε έναν άνετο χώρο στη γάτα για να μεγαλώσει τα γατάκια της. Με έξι πεινασμένα στόματα να ταΐσει, η μητέρα γάτα που ονομάζεται Taylor ήταν προστατευτική των μωρών της και εργαζόταν ακούραστα όλο το εικοσιτετράωρο.

“Ήταν πολύ δειλή και κουρασμένη, αλλά τόσο γλυκό κορίτσι. Τάιζε τα μωρά της όλη μέρα“, μοιράστηκε η Heidi.

Η εμπιστοσύνη και η αλλαγή

Αργά αλλά σταθερά, η Taylor ζεστάθηκε με τους ανθρώπους της όταν συνειδητοποίησε ότι τα γατάκια της ήταν ασφαλή. Ήταν εξαιρετικά προσεκτική με τα μικρά της και τα έλουζε με όλη την αγάπη του κόσμου.

Γνωρίζοντας ότι δεν έπρεπε πλέον να φροντίζει για την ασφάλειά τους, η Taylor άρχισε να χαλαρώνει στην άνετη, ζεστή φωλιά της και να απολαμβάνει τις ανέσεις που την συνόδευαν. Επέτρεψε στους ανθρώπους της να χειριστούν τα πολύτιμα μωρά της ως ένδειξη εμπιστοσύνης.

Τα γατάκια υπέφεραν…

“Σε αυτή την ηλικία, τα γατάκια δεν θέλουν να απομακρυνθούν από τη μαμά τους ούτε για ένα δευτερόλεπτο, αλλά αυτά τα μικρά μας κοίταζαν με τα πιο γλυκά μάτια όταν τα κρατούσαμε στην αγκαλιά μας”.

Τα γατάκια ήρθαν με κάποια στομαχικά προβλήματα και χρειάστηκε να τους χορηγηθεί θεραπεία και να τους γίνει μπάνιο. Χάρη στην έγκαιρη διάσωση, μπόρεσαν να λάβουν την ιατρική φροντίδα που χρειάζονταν.

Η Heidi δούλεψε μαζί με τη μαμά Taylor για να διασφαλίσει ότι τα γατάκια ήταν σε καλό δρόμο για πλήρη ανάρρωση, ενώ η Taylor τα κρατούσε ταϊσμένα και λατρεμένα, μέρα με τη μέρα.

“Υπήρξε τόσο καλή μαμά, απαλή, προσεκτική και ευγενική. Δεν είναι ποτέ πιεστική ή νευρική και έχει ένα καταπληκτικό πνεύμα”, δήλωσε η Heidi.

Και τα έξι γατάκια αποδείχθηκαν αγόρια και πήραν τα ονόματά τους από μέλη διαφορετικών boy bands — Justin Timberlake, Donnie Wahlberg, Harry Styles, Nick Lachey, Joe Jonas και AJ McLean.

“Αυτά τα αγοράκια είναι απλά τέλεια όμορφα. Το καθένα τους είναι τόσο γλυκό, με ορθάνοιχτα μάτια και καταπληκτικό”.

Τα γατάκια μεγάλωσαν

Αφού λύθηκαν τα προβλήματα με την κοιλιά τους, τα γατάκια πήραν βάρος και απέκτησαν πολλή ενέργεια και σκανταλιές. Έκαναν ζουμ μέσα στο δωμάτιο, κυνηγώντας το ένα το άλλο με τόση ζωντάνια.

Τώρα που τα γατάκια είναι αρκετά μεγάλα για να είναι μόνα τους, η Τέιλορ έχει αρχίσει να παίρνει θέση πίσω, παρακολουθώντας τα μικρά της από μακριά.

“Η Τέιλορ έχει κάνει τόσο καλή δουλειά μεγαλώνοντας αυτά τα πολύτιμα αγόρια και είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένη που θα τη δω να βρίσκει ένα ξεχωριστό σπίτι για να την περιποιηθεί”, πρόσθεσε η Χάιντι.

Μετά από εβδομάδες σε ανάδοχη οικογένεια, η επταμελής οικογένεια είναι έτοιμη για το επόμενο κεφάλαιο της ζωής της.

Ο Τζο έχει το χαριτωμένο σημάδι εκ γενετής δίπλα στη μύτη του. Ο Τζάστιν (σμόκιν στο πίσω μέρος) είναι πάντα ο πρώτος που τρέχει να χαιρετήσει τους ανθρώπους. Ο AJ είναι ο μοναδικός γατούλης πάνθηρας στο σπίτι.

“Η Τέιλορ είναι τόσο καλή μαμά για τα έξι αγόρια της. Θέλω να έχει το καλύτερο σπίτι όταν τελειώσει να μεγαλώνει την τελευταία της γέννα. Θα γίνει μια εξαιρετική συντροφιά και θα τα πάει καλά με ένα από τα αγόρια της”.

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr