Τραυματισμένος αδέσποτος γάτος, βρίσκει σπίτι και δείχνει την χαρά του με παιχνιδιάρικο τρόπο

Ιστορίες Ζώων

Η ιστορία του τραυματισμένου αδέσποτου γατιού που βρήκε σπίτι είναι μια από τις πιο συγκινητικές και ενθαρρυντικές ιστορίες που αναδεικνύουν την αγάπη και την ευαισθησία των ανθρώπων. Μετά από μια δύσκολη ζωή στους δρόμους, το αδέσποτο γατάκι βρέθηκε από έναν φιλόζωο άνθρωπο, ο οποίος αμέσως του παρείχε τη βοήθεια που χρειαζόταν για να ανακάμψει. Μετά από αρκετό καιρό φροντίδας, ο γατούλης ένιωσε πιο δυνατός και ανανεωμένος, και αυτό έδειξε με την παιχνιδιάρικη και χαρούμενη συμπεριφορά του όταν έμαθε ότι επιτέλους θα έχει ένα σπίτι και μια οικογένεια.

Η ιστορία του Hubby

Ένας γάτος με το αγαπημένο όνομα Chubby Hubby ζούσε στους δρόμους μιας μικρής πόλης για πολλά χρόνια. “Ήταν ένας άνθρωπος της πόλης που τον τάιζαν σε διάφορα σπίτια”, μας είπε η Sarah MacLeod of.

Νωρίτερα φέτος, ο Hubby εντοπίστηκε σε άσχημη κατάσταση και χρειαζόταν άμεση ιατρική φροντίδα. Ήταν εντελώς μούσκεμα από την καταιγίδα της βροχής, καλυμμένος με ουλές μάχης και περπατούσε κουτσαίνοντας.

H διάσωση του Hubby

Τον έφεραν στην Exploits Valley SPCA για βοήθεια. “Ο Hubby ήταν τόσο νευρικός όταν πρωτοήρθε, αλλά δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για να τον κερδίσουμε”.

Μόλις αποφάσισε να δεχτεί να τον χαϊδεύουν, η συμπεριφορά του άλλαξε και άρχισε να χαλαρώνει. Με άφθονες λιχουδιές και λίγες μέρες για να καλύψει τον χαμένο ύπνο, ο Hubby ένιωσε νέος και ανανεωμένος.

Νιαούριζε  και γουργούριζε κάθε φορά που το προσωπικό ερχόταν να τον επισκεφτεί και ζητούσε την προσοχή τους και μερικά σνακ.

Γουργούριζε γρήγορα και καταβρόχθιζε τις λιχουδιές σαν να μην υπήρχε αύριο. Έχει το πιο χαριτωμένο νιαουρίσματος που σε κάνει να μην κάνεις ό,τι σου ζητάει”.

Το δεξί πίσω πόδι του έχει έναν παλιό τραυματισμό που έχει επουλωθεί από μόνο του, αφήνοντάς τον λίγο κουτσό. “Ο σύζυγος λέει ότι αυτό προσθέτει μόνο στον χαρακτήρα του και στην ικανότητά του να παίρνει επιπλέον λιχουδιές”.

Η Κάθριν, εθελόντρια της διάσωσης, άκουσε ότι ο Χάμπι χρειαζόταν ανάδοχο σπίτι και ήξερε ότι έπρεπε να βοηθήσει.

“Μόλις τον έφερα στο σπίτι, τον εγκατέστησα στο δωμάτιο που μου έμεινε κάτω. Είχε ένα ολόκληρο δωμάτιο για τον εαυτό του και ένα μεγάλο κρεβάτι queen size. Ο Hubby είχε περάσει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου του ως γάτος, οπότε ήξερα ότι θα ήταν αργός και σταθερός”, είπε η Katherine.

Σύντομα η Κάθριν ανακάλυψε ότι ο Hubby προτιμούσε να τον χαϊδεύουν με τους δικούς του όρους και ότι οι νόστιμες γατίστικες λιχουδιές ήταν ο δρόμος για την καρδιά του.

“Του άρεσε να περιμένω μέχρι να αποφασίσει ότι ήθελε λίγη προσοχή προτού έρθει να τρίψει το χέρι ή το πόδι μου”.

Ο Hubby ζεστάθηκε με την ανάδοχη οικογένειά του και έδειχνε κάθε μέρα περισσότερη εμπιστοσύνη και στοργή στην παρουσία τους.

“Σταμάτησε να τρέχει μακριά από την πόρτα όταν έμπαινα και άρχισε να με χαιρετάει. Έμαθε ότι αν νιαουρίσει αρκετά δυνατά, κάποιος θα ανοίξει την πόρτα και θα του δώσει λίγη προσοχή”.

Το τρίχωμα του Hubby ήταν ατημέλητο μετά από χρόνια που αψηφούσε τα στοιχεία της υπαίθρου. Περίπου δύο μήνες μετά την ανάδοχη φροντίδα, καθώς ο Hubby έβγαινε από το καβούκι του, η Katherine προσπάθησε να τον βουρτσίσει.

Ήλπιζε για το καλύτερο και προετοιμάστηκε για το χειρότερο. Προς έκπληξή της, ο Hubby το λάτρεψε τόσο πολύ που έλιωσε και έγινε ένας χυλός. “Ξάπλωσε, γύρισε και το ρούφηξε όλο“.

“Άρχισε να βάζει τη πατούσα του στο χέρι μου και να το ζυμώνει και ξαφνικά έγινα η παρηγοριά του”, μοιράστηκε η Katherine.

Μπορεί να είναι πολύ φωνακλάς και “ισχυρογνώμων” κατά καιρούς και δεν ντρέπεται να δείχνει την κακοήθειά του κάθε τόσο, αλλά ο Hubby προσφέρει πάντα τις πιο γλυκές αγκαλιές αν βρεις χρόνο να καθίσεις δίπλα του.

Ο Hubby  απολαμβάνει τη νέα του ζωή

Ο Hubby έχει αρχίσει να απολαμβάνει τη νέα του ζωή ως γάτα εσωτερικού χώρου και η προσωπικότητά του λάμπει.

Το αγόρι αυτό ενδιαφέρεται για το μπάνιο και τα πάντα μέσα σε αυτό. Η ιδιωτικότητα είναι εκτός παραθύρου καθώς μπαίνει μέσα και αρχίζει να επιβλέπει κάθε κίνηση των ανθρώπων του.

“Του αρέσει να παρακολουθεί το καζανάκι της τουαλέτας και παρακολουθεί πάντα τον γιο μου στην μπανιέρα, στέκεται με τα δύο του πόδια στην άκρη της μπανιέρας. Είναι πραγματικά τόσο πολύτιμος και προσεκτικός΄.

“Παρά το τραυματισμένο πόδι του Hubby, εξακολουθεί να κυκλοφορεί σαν πρωταθλητής. Πηδάει πάνω και κάτω από το κρεβάτι και δεν έχει κανένα πρόβλημα με τις σκάλες”.

“Ο Hubby είναι ένα πραγματικό παράδειγμα ότι οι αδέσποτες γάτες μπορούν να εμπιστευτούν και να αγαπήσουν.”

Το μόνο που χρειαζόταν ήταν λίγο περισσότερο χρόνο και υπομονή και κάποιον που θα πίστευε σε αυτόν και θα έκανε αυτό το ταξίδι μαζί του.

Ο Hubby είναι μια αξιοθαύμαστη γάτα που μας δείχνει ότι οι αδέσποτες γάτες είναι αντάξιες αγάπης και εμπιστοσύνης, όπως και οι γάτες που ζουν σε σπίτια. Παρόλο που αρχικά ήταν ένας αδέσποτος γάτος που αναζητούσε φαγητό και καταφύγιο, τώρα ζει με μια οικογένεια που τον αγαπά και τον φροντίζει. Η ιστορία του Hubby μας δείχνει ότι όταν ένα ζώο λαμβάνει αγάπη και φροντίδα, μπορεί να γίνει ένα απίστευτα εκδηλωτικό και εκφραστικό μέλος της οικογένειας. Οι αδέσποτες γάτες χρειάζονται αγάπη και φροντίδα, αλλά όταν τις λαμβάνουν, μπορούν να είναι εξίσου αγαπημένα μέλη της οικογένειας όπως και οι άλλες γάτες.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top