Ψυχή μου: Μοναχικό γατάκι εντοπίστηκε σε μια κρύα βροχερή μέρα, τώρα παίζει και αγκαλιάζει τους ανθρώπους του

Ιστορίες Ζώων

Ένα υπέροχο νέο: γατάκι βρήκε ένα σπίτι και μια οικογένεια! Ένα μοναχικό γατάκι που εντοπίστηκε σε μια κρύα βροχερή μέρα, τώρα παίζει αλλά μαθαίνει και να αγκαλιάζει.

Είναι σημαντικό να φροντίζουμε τα ζώα και να προσφέρουμε μια ασφαλή και αγαπημένη ζωή σε αυτά. Εάν αποφασίσατε να φροντίσετε αυτό το γατάκι, είναι σημαντικό να του παρέχετε τα απαραίτητα μέσα για να ζήσε

Ήταν μια κρύα, βροχερή μέρα, όταν ένας καλός Σαμαρείτης εντόπισε ένα μικρό γατάκι μόνο του έξω, μουσκεμένο στο νερό της βροχής. Το γατάκι κινούνταν με δυσκολία και χρειαζόταν απεγνωσμένα διάσωση.

Ενώ η εύρετρα αναζητούσε βοήθεια για το γατάκι, η Νατάσα που είχε υιοθετήσει στο παρελθόν από , μπόρεσε να δώσει ένα χεράκι. Το γατάκι κρύωνε, οπότε το ζέστανε με το καλοριφέρ του αυτοκινήτου της και άρχισε να επανέρχεται στη ζωή.

Η Wrenn Rescues κανόνισε αμέσως για ένα ανάδοχο σπίτι, ώστε το γατάκι να μπορεί να φροντίζεται όλο το εικοσιτετράωρο. Το γατάκι ήταν πολύ αδύναμο για να φάει από το μπιμπερό, αλλά με ένα ζεστό κρεβάτι και υποστηρικτική φροντίδα, ζωντάνεψε την επόμενη μέρα.

Η Erin, η ανάδοχη μαμά, ονόμασε το γατάκι Yuuki, και ήταν ένας μικρός πολεμιστής. Παρά το γεγονός ότι ήταν σημαντικά μικρόσωμο για την ηλικία του, ο Yuuki ήταν μαχητικός και είχε πολλή μαχητικότητα μέσα του.

Όταν επέστρεψε η όρεξή του, άρχισε να παίρνει βάρος, ενώ αυξήθηκε και η ενέργειά του. Τότε ήταν που η Έριν μπορούσε να αναπνεύσει με ανακούφιση.

Το γατάκι αποδείχτηκε ότι ήταν πολύ αγκαλιάρης. Μετά από κάθε τάισμα, περνούσε πολύ χρόνο αγκαλιά με τη θετή του μαμά, θέλοντας τη συνεχή της προσοχή. Η Erin του χάρισε ένα μικρό αρνάκι, για να μην είναι μόνο του.

Ο Yuuki χρειαζόταν έναν φίλο για να αγκαλιάζει και να κάνει παρέα, και η Erin ήξερε ακριβώς τον τέλειο για να τον ζευγαρώσει.

Λίγες μέρες πριν από την άφιξη του Yuuki, ένα ορφανό γατάκι, ο Hiro, βρέθηκε σε ένα αυτοκίνητο και μεταφέρθηκε στην Erin. “Ήταν επίσης μόνος χωρίς αδέρφια ή μαμά, οπότε ξέραμε ότι θα έπρεπε να του βρούμε ένα φιλαράκι”, μοιράστηκε η Erin με το Love Meow.

Όταν οι δύο τους ήταν τελικά έτοιμοι για μια συνάντηση, ήταν σαν να ήταν πάντα συνομήλικοι. Ο Hiro είναι περίπου μια εβδομάδα μικρότερος από τον Yuuki, αλλά ήταν ο μεγαλύτερος.

Σε χρόνο μηδέν, οι δυο τους άρχισαν να παίζουν, να παλεύουν μεταξύ τους και ο Yuuki διεκδίκησε γρήγορα τον τίτλο του ατίθασου αδελφού.

“Ο Yuuki έχει κάνει μια πλήρη στροφή 180 μοιρών από ένα φοβισμένο, λιποβαρές γατάκι σε ένα χοντροκομμένο χαζοβιόλη. Είναι σκέτη ενεργειακή χαριτωμενιά”.

Τα δύο αδέρφια από διαφορετικές μητέρες είναι αντίθετα σε πολλά σημεία, αλλά αλληλοσυμπληρώνονται τέλεια

“Ο Χίρο αρκείται στο να κάθεται στην αγκαλιά σας και να γουργουρίζει δυνατά. Ο Yuuki είναι τρελός και άγριος. Λατρεύει να τσιμπάει τα δάχτυλα των ποδιών, να τρέχει γύρω γύρω και να νιαουρίζει για αγκαλιές”, μοιράστηκε η Erin.

“Είναι και οι δύο ξεκαρδιστικά αδέξιοι σε αυτή την ηλικία, αλλά συνεχίζουν να σηκώνονται και να ορμούν μπροστά”.

Όταν ο Yuuki άρχισε να τρώει την πρώτη του στερεή τροφή από πιάτο, ο Hiro επέμενε να κάνει το ίδιο. Παρά το γεγονός ότι είχαν διαφορά μιας εβδομάδας στην ηλικία, απογαλακτίζονταν ο ένας δίπλα στον άλλον σαν δύο μπιζέλια σε ένα κουκούτσι.

Ο Yuuki είναι ένας μικρός ταραχοποιός που σχεδιάζει διαρκώς την επόμενη φάρσα του. Είναι αθόρυβος, γρήγορος και πάντα σε κίνηση. Με την αχαλίνωτη ενέργειά του, κρατάει τον αδελφό του σε εγρήγορση.

Όταν τελικά κουραστεί, θα κουλουριαστεί αναπαυτικά στην αγκαλιά της θετής του μαμάς (συχνά μαζί με τον Χίρο) και θα κοιμηθεί γρήγορα.

Απολαμβάνει την αγκαλιά με την ανάδοχη μαμά του

“Ο Γιούκι παίζει σκληρά, αλλά κοιμάται ακόμα πιο σκληρά. Αυτό το αγόρι μπορεί να κοιμηθεί οπουδήποτε – ανάποδα, αραχτός, σερφάροντας στον ώμο. Όταν είναι έτοιμος για έναν υπνάκο, το ρίχνει όλο μέσα”.

Του αρέσει να κοιμάται και στους ώμους

Ο Yuuki είχε το ίδιο μέγεθος με το αρνάκι του, αλλά τώρα το έχει ξεπεράσει τελείως. Είναι ατίθασος, άτακτος και χαζός, αλλά δίνει τις καλύτερες αγκαλιές στο σπίτι και λατρεύει να κάθεται στην αγκαλιά για να κοιμάται.

Ο Yuuki ξεπέρασε το αρνάκι του

Τα δύο γατάκια ευδοκιμούν το ένα δίπλα στο άλλο και ο Yuuki δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένος που έχει μια υπέροχη οικογένεια που του ικανοποιεί κάθε ιδιοτροπία και έναν θετό αδελφό για να μεγαλώσει μαζί του.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top