Ραγίζει καρδιές: Παγωμένο γατάκι ήθελε μόνο μια αγκαλιά, σώθηκε και ζει ευτυχισμένο

Ιστορίες Ζώων

Η ευγνωμοσύνη που νιώθουμε διαβάζοντας τέτοια νέα είναι απερίγραπτη. Ναι, και τα ζωάκια έχουν ψυχή, όπως αυτό το μικρό παγωμένο γατάκι που σώθηκε από καλούς Σαμαρείτες και τώρα ζει ευτυχισμένο. Ένα γατάκι που ήταν παγωμένο στο έδαφος, ήθελε μόνο να το αγκαλιάσουν όταν βρέθηκε.

Το παγωμένο γατάκι σώθηκε

Κατά τη διάρκεια του τσουχτερού κρύου πριν από μερικές εβδομάδες, ένα γατάκι είχε παγώσει στο έδαφος και χρειαζόταν απεγνωσμένα βοήθεια. Ένας καλός Σαμαρείτης το βρήκε εγκαίρως και το έφερε μέσα.

Η Emilie, μια τοπική διασώστρια ζώων, είδε την έκκληση για βοήθεια για το γατάκι και ανέλαβε αμέσως δράση. “Έχει σοβαρά κρυοπαγήματα στις πίσω πατούσες και τα δάχτυλα των ποδιών του, καθώς και κάποιο είδος τραύματος που άφησε την ουρά του κατεστραμμένη πέρα από κάθε επιδιόρθωση”, μοιράστηκε.

“Καταφέραμε να το πάμε αμέσως στον κτηνίατρο”.

Ο Chance βρέθηκε παγωμένος στο έδαφος και τον έφερε μέσα ένας καλός Σαμαρείτης

Πως ονόμασαν την παγωμένη γατούλα;

Παρ’ όλα αυτά, το γατάκι με το όνομα Chance ήθελε απλώς να το αγκαλιάσουν. Ήταν τόσο χαρούμενος που ήταν ζεστός και μέσα στο σπίτι και ευγνώμων στην ομάδα των κτηνιάτρων καθώς τον φρόντιζαν.

Έτριβε το προσωπάκι του στους ανθρώπους και έφτανε για όσο πιο πολύ μπορούσε να του χαϊδέψουν το κεφάλι.

Το αναγκαίο χειρουργείο

Η Emilie έμαθε για την κατάστασή του και τον έσπευσε στον κτηνίατρο
Ο κτηνίατρος επιβεβαίωσε τα τραύματα στην ουρά και τα πόδια του και ο Chance έπρεπε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Βγήκε μερικά δάχτυλα του ποδιού του λιγότερα, με μια μικρή κουτσουρεμένη ουρά, αλλά κέρδισε μια νέα ζωή.

Ο Chance ανέκτησε την όρεξή του μετά το χειρουργείο και καταβρόχθισε ένα γεμάτο μπολ με φαγητό.

Σε ηλικία μόλις έξι μηνών, ο Chance έχει πολεμήσει τα πιο σκληρά στοιχεία της φύσης, σε θερμοκρασίες υπό το μηδέν, ωστόσο συνεχίζει να αγαπά τη ζωή και είναι πάντα πρόθυμος για στοργή.

“Είναι απλά το πιο γλυκό ανθρωπάκι. Τώρα είναι ασφαλής και δεν θα χρειαστεί να αντιμετωπίσει ποτέ ξανά έναν άγριο χειμώνα”.

Η αλλαγή διάθεσης και η νέα ζωή

Η Emilie είναι ερωτευμένη με τα αξιαγάπητα κελαηδίσματα του Chance. Το γατάκι αποδείχθηκε ότι είναι πολύ ομιλητικό. Τριγυρίζει και νιαουρίζει με τον τρόπο του για να πάρει ό,τι θέλει.

Χαιρετά χαρούμενα τη θετή του μαμά κάθε πρωί όταν τη βλέπει και είναι πάντα έτοιμος για μερικά χάδια στο κεφάλι.

Τραγουδάει σαν πουλάκι κάθε φορά που τον χαϊδεύουν και τραγουδάει με ενθουσιασμό όταν καθαρίζει ένα γεμάτο πιάτο φαγητό.

Ο Chance ανεβάζει την ένταση όταν εντείνει τις απαιτήσεις του. Μερικές φορές, κάνει ένα συνδυασμό νιαουρίσματος και κελαηδίσματος καθώς πέφτει στο πλάι, ζητώντας να του τρίψουν την κοιλιά.

Είναι περιττό να πω ότι ο Chance είναι ένα ολοκληρωμένο αγαπημένο σκυλάκι με προσωπικότητα αρκουδάκι.

Ο Chance έχει γίνει φίλος με τη γάτα Lua που μένει εδώ και χαίρεται που έχει ένα φιλαράκι να του κάνει παρέα. Παρά το γεγονός ότι αρχικά την υποδέχτηκε με μερικά χτυπήματα, ο Chance δεν πτοείται και συνεχίζει να παίζει και να απολαμβάνει την παρουσία της.

“Αντικειμενικά μιλώντας, ο Chance είναι η καλύτερη γάτα που έχω γνωρίσει ποτέ σε όλη μου τη ζωή”, πρόσθεσε η Emilie.

Για να διασφαλίσει την πλήρη ανάρρωση του Chance, η Emilie συμβουλεύεται έναν ειδικό ορθοπεδικό για να βρει την καλύτερη πορεία θεραπείας για το άξιο αγόρι.

Ο Chance λατρεύει να κάνει ηλιοθεραπεία ενώ τον περιποιείται η ανάδοχη μαμά του. Γεμίζει το δωμάτιο με τα γλυκά κελαηδίσματά του και κυλιέται στο πάτωμα με απόλυτη ευτυχία.

“Δεν θα χρειαστεί ποτέ ξανά να παλέψει για την επιβίωσή του σε θερμοκρασίες υπό το μηδέν”, μοιράστηκε η Emilie. “Η κοιλιά του θα είναι πάντα γεμάτη και θα γνωρίζει μόνο αγάπη”.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top