Συγκινητικό: Άνδρας μοιράζεται βίντεο με την τελευταία βόλτα του σκύλου του, ένα Golden Retriever

Η απώλεια ενός αγαπημένου σκύλου μπορεί να προκαλέσει έντονα συναισθήματα στον κηδεμόνα του του. Η θλίψη και η απογοήτευση μπορούν να είναι συναισθήματα που εμφανίζονται αμέσως μετά τον θάνατο του σκύλου, αλλά στη συνέχεια μπορεί να ακολουθήσει και αίσθημα μοναξιάς και απώλειας της παρέας του σκύλου. Οι αναμνήσεις του και τα αντικείμενα που του ανήκαν μπορούν να επαναφέρουν τα συναισθήματα αυτά, αλλά με την πάροδο του χρόνου οι αναμνήσεις μπορούν να γίνουν μια πηγή καθησυχασμού και ευγνωμοσύνης για τον χρόνο που περάσαμε μαζί με τον αγαπημένο μας σκύλο.

Η ιστορία του Dale με το Golden Retriever

Ο Dale Thompson ξέρει το συναίσθημα. Είναι ένας μπαμπάς σκύλου από το Τορόντο του Καναδά. Ο Thompson μοιράστηκε πρόσφατα την απόφασή του να βοηθήσει το Golden Retriever του να βρει ηρεμία. Ο Μέρφι είχε διαγνωστεί με καρκίνο στο λαιμό και τη μύτη. Οι μέρες του στη Γη είχαν γίνει πολύ βαριές. Ο περιποιητικός μπαμπάς του Μέρφι συμβουλεύτηκε κτηνιάτρους. Είχαν φτάσει στο τέλος του δρόμου και ήρθε η ώρα να δείξουν στον Murphy μια τελευταία πράξη αγάπης, γράφει το iheartdogs.com

Ο Thompson μοιράστηκε ένα βίντεο από το τελευταίο ταξίδι του Murphy στο κτηνιατρείο. Μαζί με αυτό ήταν και μια σειρά από συναισθήματα που προκαλούν δακρύβρεχτο καθώς ο λυπημένος μπαμπάς του Μέρφι θρηνούσε.

«Μπήκε με αξιοπρέπεια, διαύγεια και τιμή. Έφυγε από αυτόν τον κόσμο με τον ίδιο τρόπο που ήρθε σε αυτόν: Με στυλ, χάρη και χαρούμενος. RIP φίλε μου.”

Ο Μέρφι περπατούσε με ήρεμο και χάρη καθώς έκανε κάθε βήμα με πρόθεση. Κοίταξε σταθερά μπροστά σαν να έλεγε ότι ήταν έτοιμος. Αφού ο Μέρφι άφησε την τελευταία του πνοή, ο Τόμσον έψαξε για παρηγοριά και απαντήσεις μέσα στην καρδιά του.

Το τέλος της ιστορίας

«Δεν υπάρχει λέξη που να έχει δημιουργηθεί ή εφευρεθεί ακόμα που θα μπορούσε ποτέ να εκφράσει πόσο ραγισμένη είναι η καρδιά μου σήμερα. Με απλά λόγια, έχω χαθεί», είπε ο Thompson. «Είναι κάτι που θα είμαι λυπημένος μια μέρα αφού έχω κλάψει ένα εκατομμύριο δάκρυα και έχω περπατήσει ένα εκατομμύριο βήματα, αλλά, αυτή τη στιγμή, απέχω πολλά μίλια μακριά αυτή τη στιγμή».

Εάν ήσουν στη θέση του Thompson, τότε ξέρεις ότι το να επιστρέψεις σπίτι σε ένα λιγότερο γεμάτο σπίτι είναι εξίσου δύσκολο.

«Το μέρος μου είναι τόσο ήσυχο τώρα, μπορείτε να ακούσετε το ρολόι να χτυπάει, το πάτωμα να τρίζει, κάθε ήχος τώρα ενισχύεται τόσο πολύ», θρηνούσε. «Η περιοχή στην οποία ξάπλωνε πάντα φαίνεται τόσο μεγάλη τώρα. Το φαγητό του είναι ακόμα ανέγγιχτο από σήμερα το πρωί (ψημένο κοτόπουλο με κινέζικο φαγητό σε πακέτο, μην το κρίνετε lol).»

Υπάρχει μια θλίψη που έρχεται μαζί με την απώλεια μικρών βημάτων σε δάπεδα από πλακάκια ή το αχνό κουδούνισμα ενός γιακά. Είναι μια θλίψη που μόνο ο χρόνος μπορεί να γιατρέψει. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Μέρφι είχε σχεδόν 14 χρόνια ζωής γεμάτα με περισσότερη αγάπη από ό,τι μπορούσε να ζητήσει.

Ο Μέρφι πήγε στον κτηνίατρο σήμερα για τελευταία φορά. Μπήκε με αξιοπρέπεια, διαύγεια και τιμή.

Έφυγε από αυτόν τον κόσμο με τον ίδιο τρόπο που ήρθε σε αυτόν: Με στυλ, χάρη και χαρούμενος.

RIP my friend 💔 https://t.co/AF7H6clw2E pic.twitter.com/JRZzqD2751

— Dale E. Thompson (@daleethompson) 30 Δεκεμβρίου 2019

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr