Θαύμα: Chihuahua επανενώθηκε με τον ιδιοκτήτη του 10 χρόνια μετά την κλοπή του από πάρκο

Ιστορίες Ζώων

Μετά από 10 ολόκληρα χρόνια, ένα θαύμα συνέβη σε έναν ιδιοκτήτη Chihuahua, ο οποίος είχε χάσει τον αγαπημένο του σκύλο σε ένα πάρκο. Μετά από αρκετές αναζητήσεις, παραιτήσεις και απογοητεύσεις, ο ιδιοκτήτης παρέδωσε τις ελπίδες του να βρει ποτέ ξανά το Chihuahua του.  Η επανένωσή τους ήταν συγκινητική και ένα αληθινό θαύμα για αυτόν τον ιδιοκτήτη και τον αγαπημένο του σκύλο. Η ιστορία αυτή μας υπενθυμίζει τη δύναμη του ανθρώπινου δεσίματος και της αγάπης προς τα ζώα, καθώς και τη σημασία της αμοιβαίας αφοσίωσης μεταξύ ανθρώπου και κατοικίδιου ζώου.

Μια γυναίκα ξέσπασε σε δάκρυα μετά την επιστροφή του σκύλου της που είχε κλαπεί όταν ήταν μόλις 12 ετών.

Η αποτρόπαιη κλοπή και το τραύμα

Η Tae Bennett έβγαζε βόλτα το Τσιουάουα της Ollie σε ένα πάρκο στο Beckenham, στο νότο, όταν οι κλέφτες έκοψαν το λουρί, το έβαλαν σε ένα αυτοκίνητο και έφυγαν. Η εργαζόμενη σε ταξιδιωτική εταιρεία, τώρα 22 ετών, πίστευε ότι δεν θα τον ξαναδεί ποτέ, αφού προσέφερε αμοιβή σε αφίσες εξαφάνισης και τίποτα δεν ήρθε πίσω. Τελικά πήρε ένα ντάκσουντ με το όνομα Τσίλι για να τον αντικαταστήσει.

Αλλά την περασμένη Παρασκευή η Tae έμεινε έκπληκτη όταν δέχτηκε ένα τηλεφώνημα που της εξηγούσε ότι το αγαπημένο της κατοικίδιο ήταν ακόμα ζωντανό και καλά στην υγεία του.

Η Tae είπε: “Όταν μου είπαν ότι βρέθηκε ζωντανός, ξέσπασα σε κλάματα.

Βρέθηκε το κλεμμένο Τσιουάουα

“Ήταν απίστευτο και δεν πίστευα ποτέ ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο”. Παρόλο που νόμιζε ότι ήταν νεκρός, ο Ollie βρέθηκε από κάποια παιδιά σε ένα πάρκο στο Hounslow, στο δυτικό Λονδίνο, περίπου 20 μίλια μακριά από το σημείο όπου είχε αρχικά κλαπεί.

Η Tae πρόσθεσε: “Ο Ollie βρέθηκε σε ένα πάρκο από κάποια παιδιά, δεν έχω ιδέα από πού ήρθε. ‘Σε γενικές γραμμές είναι σε καλή κατάσταση, αλλά πρέπει ακόμα να ελεγχθεί από κτηνίατρο. ‘Νομίζω ότι ο Ollie χρησιμοποιήθηκε για αναπαραγωγή και είτε αφέθηκε ελεύθερος κατά λάθος, είτε σκόπιμα λόγω της ηλικίας του.

“Ήταν δύο ετών όταν τον πήραν από μένα και θυμάται ακόμα τη ζωή του πριν τον πάρουν, είμαστε και οι δύο πολύ χαρούμενοι που είναι τελικά μαζί μας”.

Ξανασυνδέθηκε με τον Ollie την ίδια μέρα και ευτυχώς αυτός και η Chilli τα πάνε πολύ καλά. “Αγαπούν ο ένας τον άλλον και αγκαλιάζονται μαζί, πράγμα που είναι υπέροχο”, πρόσθεσε η Tae.


‘Έχει εγκατασταθεί τόσο καλά, αν σκεφτεί κανείς ότι έχω ένα πολύ απαιτητικό Dachshund. Συχνά τους πιάνω να αγκαλιάζονται στον σάκο με τα φασόλια.”Δεν φαίνεται να υποφέρει ή να πονάει και του αρέσει να βγαίνει έξω στον κήπο μας για να τρέχει”. Η Tae είπε ότι η οικογένειά της είχε λάβει ένα τηλεφώνημα από έναν υπάλληλο του συμβουλίου του Hounslow για την προστασία των ζώων για να της εξηγήσει ότι ένας σκύλος είχε βρεθεί κοντά στο Hounslow Heath. ‘Και λόγω των ξεχωριστών, αλλά γκρίζων σημάτων του και του μικροτσίπ του αναγνωρίστηκε ως Ollie’, εξήγησε.

‘Αφού είχε εξαφανιστεί για κάτι λιγότερο από μια δεκαετία, δεν μπορούσα να πιστέψω ότι ήταν αυτός.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top