Θέληση για ζωή: Γατάκι τρύπωσε στη ζωή ζευγαριού χωρίς να το σκεφτούν, απέκτησε μια αιώνια οικογένεια

Ιστορίες Ζώων

Όλοι αξίζουν μια ευκαιρία. Δεν πρέπει να διστάζουμε να δίνουμε ένα χέρι βοήθειας σε οποιοδήποτε πλάσμα έχει ανάγκη. Ένα γατάκι μπήκε κρυφά στη ζωή ενός ζευγαριού όταν εκείνοι δεν κοιτούσαν και δεν ήξεραν ότι το χρειάζονταν.

Το ορφανό γατάκι βρήκε μια αιώνια οικογένεια

Ένα μικροσκοπικό ορφανό γατάκι έφτασε στο που χρειαζόταν ένα μπιμπερό και κατέληξε να βρει τον τέλειο άνθρωπο.

Η Haley που εργάζεται για το καταφύγιο, πέρασε δύσκολες εβδομάδες αφού έχασε δύο ζώα με ειδικές ανάγκες τα οποία φρόντιζε ακούραστα. “Ένας από τους συναδέλφους μου ήρθε και κράτησε ένα γατάκι μπροστά μου”, είπε η Haley στο Love Meow.

Τοποθέτησε απαλά το ευαίσθητο μωρό στην μπροστινή τσέπη της φόρμας της και το γατάκι αγκαλιάστηκε αμέσως.

Η ιστορία του

Αμέσως, η Χέιλι χαμογέλασε και ένιωσε μια άνεση που είχε να νιώσει εδώ και εβδομάδες. Με δυσκολία μπορούσε να σχηματίσει λέξεις με το χαριτωμένο από τη χαριτωμενιά μυαλό της. “Ήξερα ότι θα την έπαιρνα σπίτι για να την αναθρέψω”.

Το γατάκι, η Lavender, βρέθηκε νεογέννητο σε μια αυλή χωρίς μητέρα και άλλα αδέρφια. Ήταν πολύ μικρή για την ηλικία της, αλλά δεν της έλειπε καθόλου η αυθάδεια.

Τις πρώτες 24 ώρες, σφύριζε και έφτυνε κάθε νέα μυρωδιά. Το επόμενο πρωί, τα τείχη της έπεσαν όταν συνειδητοποίησε ότι η Haley ήταν εκεί για να της προσφέρει τροφή και αγάπη.

Τα σφυρίγματά της μειώθηκαν και αντικαταστάθηκαν από τσιρίδες και νιαουρίσματα. Όταν άκουγε τη φωνή της Χέιλι, αναζωογονείτο και κουνιόταν για να την ταΐσει.

Με αδηφάγο όρεξη, η Lavender απέκτησε γρήγορα μια στρογγυλή κοιλιά. Έψαχνε για το μπουκάλι και γέμιζε την κοιλιά της μέχρι το χείλος.

“Δεν μπορώ να αντιμετωπίσω αυτό το επίπεδο χαριτωμένου και χνουδωτού σε ένα τόσο μικρό πακέτο”, μοιράστηκε η Haley. “Η Λεβάντα γίνεται κατά κάποιο τρόπο όλο και πιο αφράτη και πιο καταπληκτική μέρα με τη μέρα”.

Καθώς το γατάκι μεγάλωνε, γινόταν πιο τολμηρό και πιο περιπετειώδες. Άρχισε να εξερευνά κάθε γωνιά και να ακολουθεί τη Haley και τον σύντροφό της (ή αλλιώς θετό μπαμπά) σε όλο το σπίτι.

Συχνά ξάπλωνε ανάσκελα με την κοιλιά της εκτεθειμένη, με τα πόδια ψηλά στον αέρα, ενώ έβγαζε τη γλώσσα της ή επιδείκνυε τα μικροσκοπικά της δόντια.

Η νέα ζωή της Levander

Παρά το γεγονός ότι ήταν το μικρότερο από όλα τα ζώα στο σπίτι, η Lavender ένιωθε σαν γίγαντας, ένας δυναμίτης αχαλίνωτης ενέργειας. Τρέχει, χοροπηδάει, πηδάει ασταμάτητα, ενώ παράλληλα φουσκώνει τη γούνα της.

Όταν κουραζόταν, βολευόταν δίπλα σε μια γάτα ή ένα σκύλο που ζύμωνε σε μια μαλακή κουβέρτα ή έκανε ηλιοθεραπεία δίπλα στο παράθυρο.

Σύντομα, η Χέιλι συνειδητοποίησε ότι δεν χρειαζόταν πλέον ξυπνητήρι, καθώς η Λαβέντερ έκανε πρωινά ζουμ στο κρεβάτι της. “Μακάρι να είχα έστω και μια ικμάδα από την ενέργεια της Lavender“, μοιράστηκε η Haley.

Γύρω στα Χριστούγεννα, η Lavender ήταν επιτέλους έτοιμη να αποφοιτήσει από το πρόγραμμα αναδοχής και να βρει το παντοτινό της σπίτι.

“Είμαι τόσο χαρούμενη που μοιράζομαι ότι η Lavender είναι επίσημο μέλος της οικογένειάς μας. Ήρθε σε εμάς μετά από δύο πολύ δύσκολες διαδοχικές απώλειες και αισθάνθηκε σαν στο σπίτι της”, μοιράστηκε η Haley.

“Αν και δεν σχεδίαζα να υιοθετήσω άλλα κατοικίδια, το σύμπαν την έστειλε την τέλεια στιγμή και ταιριάζει τόσο καλά με την οικογένειά μας”.

Από τότε η Lavender έχει βοηθήσει αρκετά ανάδοχα ζώα, ένα από τα οποία ήταν το κουτάβι Pickles. Του έμαθε πώς να παλεύει και εξασκήθηκε στο κυνηγητό μαζί του.

Η Lavender έχει μια μεγάλη οικογένεια (ανθρώπινους γονείς, τρεις γάτες και δύο σκύλους) που τη λατρεύουν απεριόριστα. Συνεχίζει να δημιουργεί καραγκιοζιλίκια μέσα στο σπίτι και να φέρνει ατελείωτη χαρά σε όλους γύρω της.Σας ευχαριστούμε που προστατεύετε και φροντίζετε αυτό το φτωχό γατάκι. Ελπίζουμε να υπάρχει μια ξεχωριστή θέση στον παράδεισο για ανθρώπους σαν εσάς!

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top