Θέληση για ζωή: Κουφό γατάκι που περπατάει με αστάθεια, πηγαίνει παντού σαν πρωταθλητής

Η ιστορία του κουφού γατάκι που περπατά με αστάθεια και βρίσκει την παντοτινή του οικογένεια είναι μια ιδιαίτερη και συγκινητική ιστορία. Η ζωή του γατιού ήταν γεμάτη δυσκολίες και περιπέτειες, καθώς οι αστάθειες του τον έκαναν να περιπλανιέται μόνος του στους δρόμους. Ωστόσο, μετά από αρκετή αναζήτηση, το γατάκι κατάφερε να βρει την παντοτινή του οικογένεια και να ζήσει ευτυχισμένος με τις γούνινες γατίσιες του παρέες. Αυτή η ιστορία μας δείχνει ότι ακόμα και στις δυσκολότερες στιγμές της ζωής μας, υπάρχει πάντα ελπίδα και πάντα μπορούμε να βρούμε τον δρόμο μας προς την ευτυχία και την αγάπη.

Μια νέα ευκαιρία για ζωή

Ένα γατάκι 6 εβδομάδων έφτασε στο για μια ευκαιρία σε μια καλύτερη ζωή. “Προήλθε από μια γέννα που έφεραν σε ένα καταφύγιο ζώων. Ήταν το μοναδικό γατάκι που είχε μια νευρολογική διαταραχή (παρεγκεφαλιδική υποπλασία)”, μοιράστηκε η διάσωση.

Το γατάκι ήταν πολύ αδύνατο και λίγο ταλαντευόμενο, αλλά τόσο περίεργο, ελέγχοντας συνεχώς τον κόσμο γύρω του. “Την πήραμε υπό τη φροντίδα μας και την ονομάσαμε Nafnaf. Ήταν αμέσως ένας ολόκληρος χαρακτήρας”.

Η γάτα  calico γουργούριζε σαν τρελή μέσα στο μεταφορέα της, ενώ μεταφερόταν στο ανάδοχο σπίτι της. “Ανυπομονούσε να εξερευνήσει το νέο της χώρο”.

“Η Nafnaf έχει κάποια προβλήματα κινητικότητας και πρέπει να δουλέψει περισσότερο για να ισορροπήσει, αλλά κατά τα άλλα είναι σαν όλα τα άλλα γατάκια”.

Σύντομα, παρατήρησαν ότι αντιδρούσε μόνο σε οπτικά ερεθίσματα. Μια επίσκεψη στον κτηνίατρο επιβεβαίωσε ότι το calico ήταν κουφό. “Δεν ακούει τίποτα ακόμα και όταν γαβγίζουν σκυλιά ή χτυπάει το κουδούνι της πόρτας”.

Η ευτυχισμένη της ζωή και η ανάκαμψή της

“Είναι πάντα ζωηρή και εξαιρετικά περίεργη. Προσπαθεί να διερευνήσει τα πάντα γύρω της μόλις φτάσει σε ένα νέο μέρος”.

Αφού εγκαταστάθηκε στο ανάδοχο σπίτι της, η Nafnaf άρχισε να παίζει, να διεκδικεί κάθε κουβέρτα στην οποία καθόταν και να κάνει ζουμ στο χώρο σαν να της ανήκε.

“Είναι τόσο παιχνιδιάρα και σκανταλιάρα, παρόλο που είναι ταλαντευόμενη. Μπορεί να σκαρφαλώσει στον καναπέ και στα κρεβάτια χωρίς κανένα πρόβλημα”.

Η Nafnaf είναι λίγο αδέξια όταν περπατάει, αλλά αυτό δεν την εμποδίζει να φτάσει οπουδήποτε επιθυμεί.

“Αν αφήσετε την ντουλάπα σας ανοιχτή, θα τρυπώσει μέσα για να ψαχουλέψει. Αν υπάρχει ένα κουτί στο πάτωμα, θα πηδήξει μέσα για να το ελέγξει. Η Nafnaf η δεκανέας θα επιθεωρήσει τα πάντα”.

Στην γατούλα αρέσει να ανακοινώνει τον εαυτό της με τα πιο δυνατά νιαουρίσματα που μπορούν να ακούσουν όλοι στο σπίτι.

“Περπατάει από δωμάτιο σε δωμάτιο για να δει τι συμβαίνει, αφού δεν ακούει τίποτα. Όταν μας ψάχνει, νιαουρίζει σαν να έχει χαθεί, και μόλις μας βλέπει, έρχεται γουργουρίζοντας”.

Η Nafnaf είναι το πιο ευτυχισμένο κορίτσι όταν βρίσκεται κοντά στους δικούς της ανθρώπους

Η Celest, ένα ανάδοχο γατάκι περίπου στην ίδια ηλικία, έγινε γρήγορα φίλη με τη Nafnaf. Περνούσαν άφθονο χρόνο μαζί παίζοντας και κοιμούνται στο ίδιο κρεβάτι.

Η Nafnaf ήταν η πιο γενναία, πιο περίεργη από τις δύο. Η Celest απολάμβανε να την παρακολουθεί να παίζει και προσπαθούσε να τη μιμηθεί.


Με τη Celest και τις άλλες γάτες του σπιτιού γύρω της, η Nafnaf είχε κίνητρο να παίζει και να ασκείται, και ποτέ δεν είχε μια βαρετή στιγμή.

Όταν κουραζόταν, κουλουριαζόταν ευχαρίστως δίπλα σε έναν από τους αιλουροειδείς φίλους της και κοιμόταν βαθιά.

“Θα γουργουρίσει σαν μηχανή μόλις την αγγίξεις και δεν κοιμάται ποτέ μόνη της. Θα βάλει τις πατούσες της πάνω μας όταν πεινάει ή αν θέλει να τη βοηθήσουμε να πάει κάπου ψηλά”.

“Ακόμη και με τις ταλαντεύσεις της, τα καταφέρνει πολύ καλά. Θα πηδήξει και θα πηδήξει ακόμη και για να πιάσει κινούμενα παιχνίδια”.

Η Nafnaf έχει υιοθετηθεί σε ένα υπέροχο σπίτι. Τώρα εποπτεύει τους πάντες στο σπίτι της, κουνιέται από δωμάτιο σε δωμάτιο, ανακοινώνοντας τον εαυτό της με τον πιο χαριτωμένο τρόπο.

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr