Τι συγκινητικό: Η στιγμή που θλιμμένο άλογο επανασυνδέεται με τη μαμά του ραγίζει καρδιές

θλιμμένο άλογο

Κάθε ιδιοκτήτης ζώου που αγαπάει θα κάνει ό,τι μπορεί για να διατηρήσει τους τετράποδους φίλους του να αισθάνονται και υγιείς και ευτυχισμένοι. Φυσικά, κανείς δεν μπορεί να αποτρέψει ορισμένα αναπόφευκτα γεγονότα της ζωής, αλλά το να βοηθήσει ένα ζώο να θεραπευτεί μπορεί να είναι η μεγαλύτερη πράξη αγάπης που μπορεί να φανταστεί κανείς.

Πολλοί ιδιοκτήτες αλόγων το καταλαβαίνουν αυτό, αλλά η ιδιοκτήτρια ενός καστανόξανθου αλόγου με το όνομα Adonis πήγε την αγάπη της γι’ αυτόν στο επόμενο επίπεδο μετά τον θάνατο του αδελφού του, Wolfe. Το θλιμμένο άλογο ήταν όσο πιο συντετριμμένο γίνεται, αλλά η ιδιοκτήτριά του ήξερε ακριβώς ποιον χρειαζόταν – τη μαμά του!

@adonisanticsBest reunion ever.

♬ original sound – Adonis’s Antics

Πάνω από 150 χιλιάδες θεατές έχουν δει τη γλυκιά επανένωση μεταξύ της μαμάς και του γιου στον λογαριασμό του αλόγου στο TikTok

Πέρασαν τρία χρόνια χώρια για τους δυο τους, αλλά τώρα η Νιρβάνα είναι στο σπίτι με το μωρό της, βοηθώντας το να θεραπευτεί.

Πόσο όμορφο! Ο Adonis ζωντάνεψε αμέσως όταν είδε για πρώτη φορά τη μαμά του και φάνηκε ακόμα πιο άνετος όταν τελικά βρέθηκαν μύτη με μύτη. Αυτό είναι άλλο ένα ανεκτίμητο παράδειγμα για το πώς η αγάπη μιας μητέρας μπορεί να θεραπεύσει σχεδόν τα πάντα. Το καφέ άλογο θα θρηνήσει τον αδελφό του, φυσικά, αλλά θα βρει τόση συντροφικότητα και στη Νιρβάνα.

“Πήρες στο άλογό σου τη μαμά του”, σχολίασε ο @dilligaf185, “αυτό είναι τόσο αξιολάτρευτο”. Δεν είναι; Είτε ο Adonis ήξερε είτε όχι ότι ήταν η μητέρα του, σίγουρα φάνηκε να εκτιμά την αλληλεπίδραση και την αγάπη. Μπορούμε μόνο να φανταστούμε πόσο πολύ του λείπει ο Wolfe, αλλά ελπίζουμε ότι αυτή η νέα σχέση θα τον βοηθήσει να νιώσει ξανά ο εαυτός του.

Όπως εξηγεί ο κτηνίατρος Kenneth Marcella, DVM, τα άλογα βιώνουν έντονα συναισθήματα

Στην πραγματικότητα, πολλοί κτηνίατροι ιπποειδών βλέπουν πόσο ανήσυχοι μπορεί να είναι οι ιδιοκτήτες αλόγων όταν τα ζώα τους αρχίζουν να επιδεικνύουν συμπεριφορές που προκαλούν θλίψη. Τα άλογα αγαπούν, νοσταλγούν και θρηνούν τους κοντινούς τους ανθρώπους, οπότε ο ιδιοκτήτης του Adonis έκανε τη σωστή επιλογή αναλαμβάνοντας δράση για να βοηθήσει το άλογο να ηρεμήσει. Τώρα που το άλογο-μαμά του είναι κοντά του, ελπίζουμε ότι και οι δύο μπορούν να νιώσουν ξανά τον καλύτερο εαυτό τους.

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr