Της μίλησε στην καρδιά: Γάτα πλησιάζει γυναίκα στο πάρκινγκ και ικετεύει να πάει σπίτι μαζί της, βρίσκει το παντοτινό της σπίτι

Ιστορίες Ζώων

Ήταν μια κρύα και θυελλώδης μέρα στο Valdese της Βόρειας Καρολίνας, όταν η Avery Rogers πήγε για βάρδια στο φορτηγό φαγητού της οικογένειάς της . Περίμενε να περάσει τις επόμενες ώρες σερβίροντας φαγητό στους πεινασμένους πελάτες, όταν ένα μικρό, τριχωτό ζώο απέναντι από το πάρκινγκ τράβηξε την προσοχή της.

“Δεν ήξερα αν ήταν αδέσποτη ή άγρια ή ποια ήταν η κατάσταση“, δήλωσε η Rogers στο The Dodo.

Η πρώτη γνωριμία

Οι πελάτες επιβεβαίωσαν ότι επρόκειτο για γάτα, και μετά από λίγο, η Rogers συνειδητοποίησε ότι η γάτα πλησίαζε όλο και πιο κοντά στο φορτηγό. “Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι μπορούσε να μυρίσει το φαγητό από το φορτηγό μας”, δήλωσε ο Rogers. “Ίσως γι’ αυτό πλησίαζε όλο και πιο κοντά”.

Τελικά, η γάτα πλησίασε τόσο κοντά στο φορτηγό που άρχισε να χρησιμοποιεί τα σταθμευμένα αυτοκίνητα των πελατών ως καταφύγιο. Ο Rogers την παρακολουθούσε και τελικά της πρόσφερε τη μόνη λιχουδιά που είχε “Περίπου στα μισά της βάρδιας μου, της έβαλα λίγο νερό και ένα χοτ ντογκ“, είπε ο Rogers.

Φαινόταν πεινασμένη

Παρόλο που οι γάτες συνήθως δεν τρώνε χοτ ντογκ, ο Ρότζερς παρακολούθησε την πεινασμένη γάτα να το καταβροχθίζει σε λίγες μόνο μπουκιές. Στη συνέχεια, η γάτα πέρασε το υπόλοιπο της βάρδιας του Ρότζερς γύρω από το φορτηγό φαγητού.

Μόλις τελείωσε η βάρδια της Ρότζερς, πλησίασε τη γάτα για να δει αν θα την πλησιάσει.

“Ήμουν πλήρως προετοιμασμένη ότι θα το έσκαγε, αλλά ήρθε κατευθείαν προς το μέρος μου”.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη γάτα να πλησιάζει τη Rogers και να ζητάει να την αγαπήσουν εδώ:

Αντί να τρέξει μακριά, η γάτα αμέσως αγκαλιάστηκε στην αγκαλιά του νέου της φίλου. Παρόλο που ήταν μόνη της, φαινόταν υγιής, κάτι που η Rogers πιστεύει ότι είναι σημάδι ότι κάποιος την άφησε εκεί σκόπιμα.

“Ήταν πολύ καθαρή και πολύ γλυκιά”, δήλωσε ο Rogers.

Απόφαση ζωής

Η Rogers αποφάσισε αμέσως να πάρει τη γάτα μαζί της στο σπίτι. Τηλεφώνησε στον σύζυγό της, ο οποίος τους συνάντησε στο πάρκινγκ με ένα μεταφορέα γάτας.

Πριν φέρει τη γάτα στο σπίτι, η Rogers την πήγε στον κτηνίατρο για να ελέγξει αν έχει μικροτσίπ. Προς έκπληξή της, δεν βρέθηκε τίποτα. Η γάτα ήταν επίσημα δική της.

Ως φόρο τιμής στο πιο δημοφιλές χοτ ντογκ του φορτηγού της, το Bluetick Hound, η Rogers ονόμασε τη γάτα .

Το νέο σπίτι της Μπλού

Η Μπλου πήρε καθαρό χαρτί υγείας από τον κτηνίατρο, ο οποίος υπολόγισε ότι ήταν περίπου 1 έτους, και στη συνέχεια πήγε σπίτι της για να ξεκινήσει το καλύτερο κεφάλαιο της ζωής της.

Τώρα, η Μπλου περνάει τις μέρες της κουλουριασμένη στο αγαπημένο της κρεβάτι στο νέο της παντοτινό σπίτι. Βρίσκεται ακόμα στα αρχικά στάδια της γνωριμίας με τα γατίσια αδέλφια της, την Bagheera, την Bear, την Blake και την Benley, αλλά η Rogers ξέρει ότι σύντομα θα ταιριάξει απόλυτα. Προς το παρόν, απλώς απολαμβάνει όλες τις αγκαλιές που μπορεί να πάρει.

“Είναι 100% γάτα της αγκαλιάς”, δήλωσε η Ρότζερς. “Απλά ξαπλώνει όπου κι αν βρισκόμαστε”.


Κάποιοι μπορεί να λένε ότι ο Ρότζερς βρήκε την Μπλου την ιδανική στιγμή, αλλά ο Ρότζερς πιστεύει ότι συνέβη το αντίθετο. Αμέσως μετά την εύρεση της Blue, μια από τις γάτες της παιδικής ηλικίας του Rogers, η Bentley, είχε μια πρόγνωση για μία με δύο ημέρες ζωής. Ο Μπλου έγινε ξαφνικά μια απροσδόκητη και πολυπόθητη πηγή παρηγοριάς για τον Ρότζερς.

“Είναι μια δύσκολη στιγμή, αλλά είναι τόσο χαδιάρα”, δήλωσε ο Ρότζερς. “Εμφανίστηκε ακριβώς τη στιγμή που τη χρειαζόμασταν”.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top