Το καταλαβαίνουμε απόλυτα: Η συμπεριφορά αμερικανικού μπουλντογκ μετά από επίσκεψη στην γιαγιά γίνεται viral

Ιστορίες Ζώων

Υπάρχουν κάποιες ράτσες σκύλων που έχουν συγκεκριμένο ταμπεραμέντο και γίνονται “κλαψιάρηδες” όταν κάτι δεν πάει όπως θέλουν, όπως η ράτσα American bully.

Η ιδιοκτήτρια των σκύλων Linda και Αθηνά γνωρίζει πολύ καλά την έννοια του “κακομαθημένου σκύλου”, όπως μοιράζεται στο βίντεό της. Ας μάθουμε τι συνέβη!

@linda_athena Linda’s in a mood only grandma can fix #callingallgrandmas #thishouseisaprison #aboosed #belikelinda #lindaisthedrama #lindaismyspiritanimal #queenlinda #bossladylinda #lindalivesfordrama #lindalovesthedrama #thesongofherpeople ♬ original sound – Linda & Athena

Αυτό είναι πάρα πολύ αστείο!

Φαίνεται ότι η Linda διασκέδασε λίγο παραπάνω στης γιαγιάς και σίγουρα την “κακομαθαίνει” λίγο, όπως θα έπρεπε.

Στο κάτω κάτω, είναι ακριβώς σαν παιδιά.

“Γιατί φέρεσαι έτσι όταν επιστρέφεις από το σπίτι της γιαγιάς μετά από ένα Σαββατοκύριακο;” τη ρωτάει η μαμά της Linda , καθώς η Linda κοιτάζει αλλού, με μια θλιμμένη έκφραση στο πρόσωπό της, και μετά αρχίζει πάλι να κλαίει. “Μήπως πρέπει να σταματήσουμε να πηγαίνουμε στο σπίτι της γιαγιάς;”.

Το κλάμα ή η γκρίνια μπορεί να είναι ένας τρόπος για τους σκύλους να δείξουν τις ανάγκες ή τα συναισθήματά τους.

Σε αυτή την περίπτωση, η Linda δεν είναι ακόμα ικανοποιημένη με τις δύο κουβέρτες στις οποίες είναι τυλιγμένη, αλλά σίγουρα θέλει να πάρει και μια σκυλίσια λιχουδιά, την οποία της δίνει η μαμά της προς το τέλος.

Ενώ αυτό είναι ξεκαρδιστικό να το παρακολουθείτε, τα σκυλιά μπορούν σίγουρα να επιδείξουν διάφορες συμπεριφορές όταν βιώνουν αλλαγές στη ρουτίνα ή στο περιβάλλον τους. Γι’ αυτό είναι ζωτικής σημασίας να διατηρείτε ένα σταθερό πρόγραμμα και περιβάλλον για το σκύλο σας όσο το δυνατόν περισσότερο.

Ακριβώς όπως και οι άνθρωποι, οι σκύλοι μπορεί να έχουν ένα μικρό “hangover διακοπών”, όπου χρειάζονται λίγο χρόνο για να επανέλθουν στο κανονικό τους ρυθμό, καθώς οι σκύλοι ευδοκιμούν στη ρουτίνα και την εξοικείωση.

Τούτου λεχθέντος, οι σκύλοι συχνά αναζητούν προσοχή όταν αισθάνονται ότι δεν έχουν λάβει αρκετή ή όταν έχουν δεχτεί αλλού πολλή προσοχή, όπως έκανε η Linda στη γιαγιά της. Αυτή είναι μια φυσιολογική συμπεριφορά και είναι σημαντικό να εξισορροπήσετε την προσοχή και τη στοργή.

Να θυμάστε πάντα ότι η υπομονή και η κατανόηση είναι το κλειδί όταν αντιμετωπίζετε αλλαγές στη συμπεριφορά του σκύλου σας.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top