Το μητρικό ένστικτο: Αδέσποτη γατούλα βρίσκει ένα ασφαλές μέρος να γεννήσει τα γατάκια της, οι διασώστες δεν το περίμεναν

Ιστορίες Ζώων

Το μητρικό ένστικτο είναι μία από τις πιο ισχυρές και ακαταμάχητες δυνάμεις στον κόσμο των ζώων. Όταν μία αδέσποτη γατούλα βρίσκει τον εαυτό της έγκυο, αυτή η ενστικτώδης ανάγκη να προστατέψει τα μικρά της είναι αδιαμφισβήτητη. Μερικές φορές, οι αδέσποτες γάτες δεν έχουν ένα ασφαλές μέρος για να γεννήσουν τα γατάκια τους. Ωστόσο, αυτό δεν σταματά το μητρικό ένστικτο τους από το να επιδιώξουν το ασφαλέστερο περιβάλλον δυνατό για την ανατροφή των μικρών τους. Αυτό ακριβώς συνέβη με μία αδέσποτη γατούλα, η οποία βρήκε ένα ασφαλές καταφύγιο για να γεννήσει τα γατάκια της.

Η ιστορία της γατούλας

Ένα μακρυμάλλη γκρι γατάκι περιφερόταν στους δρόμους για αρκετό καιρό, μέχρι που έφτασε μια τοπική διασώστρια ζώων, η Sophie, και άρχισε να βοηθάει τα αδέσποτα, ένα προς ένα.

Όταν η Sophie επέστρεψε στην περιοχή μια μέρα, βρήκε μια γάτα (το γκρίζο ταγάρι) σε μια από τις ανθρωπιστικές παγίδες της. Παρατήρησε αμέσως τη στρογγυλή κοιλιά της και υποψιάστηκε ότι ήταν έγκυος.

Η γάτα μπήκε σε ένα μεταφορέα και ήταν έτοιμη να φύγει από την ύπαιθρο. Γρήγορα εγκαταστάθηκε σε ένα άνετο δωμάτιο με μαλακό κρεβάτι και άφθονο καλό φαγητό. Μέρες αργότερα, η Sophie έμεινε έκπληκτη όταν βρήκε τρεις νέες προσθήκες στο δωμάτιο των γατών.

Η γάτα μπόρεσε να κάνει τη γέννα της σε ένα ασφαλές μέρος μακριά από τους δρόμους και τα γατάκια της δεν θα χρειαζόταν ποτέ να περάσουν ούτε μια μέρα έξω.

Τις πρώτες μέρες, ήταν μπερδεμένη και δεν ήταν σίγουρη για το πώς να γίνει μητέρα. Γνωρίζοντας ότι χρειαζόταν βοήθεια, ένας θετός εθελοντής της ανέλαβε να βοηθήσει.

Το ανάδοχο σπίτι

Η τετραμελής οικογένεια ήρθε στο νέο ανάδοχο σπίτι της εκείνο το βράδυ, ώστε τα γατάκια να μπορέσουν να συμπληρωθούν αμέσως.

“Η ανάδοχη μητέρα τους άρχισε να τα ταΐζει με μπιμπερό για να βεβαιωθεί ότι τα μωρά συνέχισαν να κερδίζουν. Μετά από 24 ώρες σίτισης όλο το εικοσιτετράωρο, τα γατάκια άρχισαν να παίρνουν βάρος”, μοιράστηκε η διάσωση.

Το μητρικό ένστικτο της γάτας λειτούργησε μερικές μέρες αργότερα και μετατράπηκε σε αφοσιωμένη μαμά και κάλυπτε κάθε ανάγκη των μωρών της.

Με τη βοήθεια της ανάδοχης οικογένειας, τα γατάκια μεγάλωναν αλματωδώς. Η γάτα, που ονομάζεται Tikita, μπορούσε να αναπνεύσει ανακουφισμένη γνωρίζοντας ότι τα μικρά της ήταν σε καλά χέρια.

Στην άνεση ενός αγαπημένου σπιτιού, τα γατάκια έφταναν το ένα ορόσημο μετά το άλλο και οι προσωπικότητές τους έλαμπαν.

Δείτε την τετραμελή οικογένεια σε αυτό το χαριτωμένο βίντεο:

Γρήγορα έμαθαν να τρώνε από ένα πιάτο μιμούμενα τη μαμά τους. Δεν άργησαν να καταλάβουν τα πόδια τους και άρχισαν να αλωνίζουν στο χώρο σαν να τους ανήκε.

“Τα γατάκια, Kookie, Smooty και Toopie, είναι μια περίεργη παρέα. Απολαμβάνουν την παρέα των ανθρώπων τους και άλλων γατών. Είναι πάντα κοντά μας και τους αρέσει να ζητιανεύουν για προσοχή”.

Η τριάδα απολαμβάνει την καθημερινή της διασκέδαση, την παρατήρηση πουλιών, μαζί. Αν ένα από αυτά πηδήξει στο περβάζι του παραθύρου, τα άλλα δύο ακολουθούν γρήγορα το παράδειγμά του.

Η γλυκιά μαμά είναι τώρα έτοιμη να βρει έναν καναπέ για πάντα για να ξαπλώσει με τη δική της οικογένεια. Περνάει πολύ χρόνο μακριά από τους τρεις ατίθασους φίλους της.

“Της αρέσει να γουργουρίζει και να κελαηδάει σαν περιστέρι. Θέλει να ξέρει πού είναι οι άνθρωποί της και τους αναζητά νιαουρίζοντας γύρω της”.

Όταν δεν μιλάει με τους ανθρώπους της, πιθανότατα κοιτάζει έξω από το παράθυρο, κατασκοπεύοντας τους γείτονες. “Μόλις βγάλουμε το παιχνίδι με το ραβδί με τα φτερά, έρχεται τρέχοντας και προσπαθεί να το πιάσει”.

“Είναι λίγο ντροπαλή με τους νέους ανθρώπους, αλλά μόλις κερδίσεις το γουργουρητό της, θα σου ζητάει αγκαλιές ξανά και ξανά.”

Τα τρία γατάκια έχουν εξελιχθεί σε όμορφες νεαρές γάτες. Καθένα έχει μια αξιαγάπητη προσωπικότητα.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top