Το βίντεο που διχάζει το διαδίκτυο: Γυναίκα βάζει ψεύτικα νύχια στο τσιουάουα και γίνεται viral

Η απόφαση της γυναίκας από την Καλιφόρνια να βάλει ψεύτικα νύχια στο Τσιουάουα της και να το τραβήξει βίντεο μπορεί να την έκανε viral στο Tik Tok αλλά έφερε και χιλιάδες αντιδράσεις. Πολλοί την ρωτούσαν πώς μπορούν να το κάνουν και οι ίδιοι στην σκυλίτσα τους και άλλοι την κατηγορούσαν για κακοποίηση του ζώου της.

Πώς της ήρθε η σκέψη

Μια γυναίκα έγινε viral και μοιράστηκε τις απόψεις των ανθρώπων στα κοινωνικά μέσα χάρη στο μανικιούρ του σκύλου της . Η Maritza Rubalcava είναι 25 ετών και το επάγγελμα της είναι τεχνικός νυχιών , ένας τύπος αισθητικής που ειδικεύεται στα νύχια . Η νεαρή Καλιφορνέζα μια μέρα αποφάσισε να εφαρμόσει τις επαγγελματικές της δεξιότητες και στον τετράποδο φίλο της, και στη συνέχεια άρχισε να δημοσιεύει στο Tik Tok τα βίντεο των ψεύτικων νυχιών που εφαρμόστηκαν στα νύχια του σκύλου και έγινε viral.

Η Rubalcava εξηγεί πώς της ήρθε η ιδέα: «Η Coco είναι σαν το κοριτσάκι μου, και μια νύχτα ο σύζυγός μου και εγώ μιλούσαμε και πιστεύαμε ότι θα ήταν πολύ ωραίο να της βάλουμε μικρά ψεύτικα νύχια. Το έκανα μόνο για διασκέδαση και ως τυχαίο, αλλά αποδείχθηκε ότι είχε καλό αποτέλεσμα ». Χρειάζεται περίπου 40 λεπτά για τη δημιουργία και την εφαρμογή ψεύτικων νυχιών για το μικρό σκυλί της, ένα πενταετές Chihuahua με το όνομα Coco , και τα αποτελέσματα των προσπαθειών της έχουν συγκεντρώσει πάνω από τρία εκατομμύρια προβολές στο κοινωνικό δίκτυο.

Η εξομολόγηση της ίδιας

Η 25χρονη ισχυρίζεται ότι η Coco λατρεύει να χαϊδεύεται και ότι, ως εκ τούτου, της αρέσει η κηδεμόνας της να της κάνει μανικιούρ και να επιδεικνύει τα χρωματιστά και στρας νύχια της, συχνά ίδια με αυτά της κηδεμόνας της. «Η Coco τα κρατά μόνο για τις φωτογραφίες, γιατί προφανώς δεν είναι καθόλου πρακτικό να έχει μακριά νύχια . Είναι μια δραστηριότητα που κάνω για να συνδεθώ μαζί της και μας αρέσει πολύ ». Η γυναίκα, επισημαίνει ότι τα ψεύτικα νύχια που έχουν φτιαχτεί για το σκύλο είναι μόνο για ομορφιά, έχει χωρίσει τις απόψεις των κοινωνικών μέσων , μεταξύ των ανθρώπων που αγαπούν την ιδέα της και θα ήθελαν ένα σετ για τα σκυλιά τους και εκείνων που την κατηγορούν για βία κατά των ζώων.

Υπάρχουν τέσσερα σετ νυχιών μέχρι στιγμής για το μικρό σκυλί από τον Οκτώβριο του περασμένου έτους έως τώρα και τα σχετικά βίντεο έχουν τεράστια επιτυχία, αλλά και πολλές κριτικές. « Έχω δει μερικούς ανθρώπους που ήταν τόσο σοκαρισμένοι από αυτό που έκανα, αλλά είναι μόνο για διασκέδαση. Δεν θα έκανα ποτέ τίποτα για να πληγώσω τον Κόκο . Δεν έχουν ξαναδεί κάτι τέτοιο στο παρελθόν, οπότε ίσως γι ‘αυτό σοκαρίστηκαν κάποιοι .»

Το έκανε επιχείρηση

Μετά την επιτυχία της στο Tik Tok, η νεαρή γυναίκα ξεκινά μια συλλογή ψεύτικων νυχιών για σκύλους στην τιμή των 15 $ το σετ, που δημιουργήθηκε μετά τον εντυπωσιακό αριθμό αιτημάτων που έλαβε από άλλους κηδεμόνες σκύλων. Η Maritza υιοθέτησε τον Κόκο αφού το Τσιουάουα εγκαταλείφθηκε σε ένα κουτί έξω από το μαγαζί της μητέρας της και αποφάσισε να δωρίσει μέρος των εσόδων σε μια οργάνωση ζώων.

@bellamourbeauty Reply to @deannevnguyen ♬ original sound – Bellamour Beauty

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr