Τον έσωσε: Λυπημένος άνδρας βρίσκει την χαρά σε ένα Τσιουάουα και τώρα έχει σώσει πάνω από 30 μικροσκοπικά σκυλιά

Ιστορίες Ζώων

Όταν ο 17χρονος γάμος του έφτασε στο τέλος του, ο Bobby Humphreys έμεινε εντελώς συντετριμμένος. Ο χωρισμός ήταν ξαφνικός και τον άφησε με τόσο έντονα συναισθήματα κατάθλιψης που σκέφτηκε να αυτοκτονήσει.

Η λήξη του γάμου και η υιοθεσία του Τσιουάουα

Ευτυχώς, η στενή φίλη του Μπόμπι, η Κόνι, τον απέτρεψε. Και όταν ο Μπόμπι άρχισε να θεραπεύεται, η Κόνι είχε να του ζητήσει μια μεγάλη χάρη.
Η Κόνι είχε ένα Τσιουάουα που το έλεγαν Lady, αλλά μετακόμιζε και δεν θα μπορούσε να την πάρει μαζί της όσο διαρκούσε η διαδικασία της μετακόμισης. Η Κόνι ρώτησε τον Μπόμπι αν θα μπορούσε να προσέχει το σκυλάκι μέχρι να εγκατασταθεί στο νέο της σπίτι, αλλά ο Μπόμπι δίστασε.

“Η Lady ήταν πολύ προστατευτική τόσο για εκείνη όσο και για τον γιο της και δεν της άρεσαν πραγματικά οι άνθρωποι. Ειδικά τους άνδρες. Έτσι, ειλικρινά, την απέφευγα μέχρι αυτό το σημείο”, δήλωσε ο Bobby.


Αλλά ο Μπόμπι δεν θα ξεχνούσε ποτέ πώς η Κόνι ήταν εκεί για εκείνον σε μια στιγμή ανάγκης, οπότε συμφώνησε να πάρει το σκυλάκι – και μέχρι το τέλος της πρώτης τους ημέρας μαζί, κάτι εκπληκτικό είχε συμβεί.

Η Lady είχε αποφασίσει να ενεργήσει εντελώς αντίθετα με τη φήμη της ως ανθρωποφάγου, και είχε βγει από το κυνοκομείο της και είχε αγκαλιαστεί στην αγκαλιά του Bobby.
“[Η Κόνι] ορκίστηκε ότι δεν έχει ξαναδεί κάτι τέτοιο, αυτό το σκυλί μισεί τους πάντες”, είπε ο Μπόμπι. “Η Lady και εγώ είμαστε κυριολεκτικά αχώριστοι από τότε”.

Η Lady βοήθησε επίσης τον Bobby με έναν τρόπο που δεν θα πίστευε ποτέ ότι ήταν δυνατόν

Ο Μπόμπι έμεινε έκπληκτος όταν είδε ότι είχε ένα ιδιαίτερο ταλέντο με τους σκύλους – ακόμη και με αυτούς που μισούν σχεδόν όλους. Στο διάστημα που η Lady πέρασε στο σπίτι του Bobby, το ζευγάρι ήρθε όλο και πιο κοντά, και η Lady βοήθησε επίσης τον Bobby με έναν τρόπο που δεν θα πίστευε ποτέ ότι ήταν δυνατόν. Τον βοηθούσε να ξεπεράσει το σπαραγμό της καρδιάς του.

“Ακόμα πάλευα να ξεπεράσω τα πάντα”, είπε ο Μπόμπι. “Υπήρχαν πολλές μέρες που δεν μπορούσα καν να σηκωθώ και να πάω στη δουλειά. Το μόνο πράγμα που με έκανε ευτυχισμένο ήταν να περνάω χρόνο με τη Lady. Δεν μπορώ να πιστέψω πώς αυτό το μικρό πανέμορφο μωρό των 7 κιλών έκλεψε την καρδιά μου”.

Όταν ήρθε η ώρα να επιστρέψει τη Lady στην Connie, ο Bobby ένιωσε ένα εντελώς διαφορετικό είδος σπαραγμού καθώς αποχαιρετούσε. Η Lady είχε φωτίσει τη ζωή του με τόσους πολλούς τρόπους, οπότε αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να αποκτήσει ένα δικό του σκύλο. Υιοθέτησε έναν καφέ και μαυρισμένο σκύλο που ονομαζόταν Κίρα, ο οποίος είχε ξεκινήσει δύσκολα τη ζωή του.

Σε αντίθεση με τη Lady, ο Bobby χρειάστηκε χρόνο για να κερδίσει την εμπιστοσύνη της Kira – και ενώ απογοητεύτηκε, αυτό τον έκανε ακόμα πιο αποφασισμένο.

Μέσα σε λίγο καιρό, η Κίρα ένιωσε άνετα γύρω από τον Μπόμπι και αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να επεκτείνει το γόνο του. Βρήκε το επόμενο κουτάβι του, τον Harley, στο Puppy Finder – αλλά και πάλι, σύντομα ανακάλυψε ότι το κουτάβι είχε ξεκινήσει δύσκολα τη ζωή του.

Αποδείχτηκε ότι οι εκτροφείς του σκύλου είχαν στην πραγματικότητα κάνει ενδογαμία της μητέρας με ένα κουτάβι από προηγούμενη γέννα, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε κάθε είδους επιπλοκές.
“Άρχισα να βλέπω ένα μοτίβο εδώ”, θυμάται ο Bobby. “Τόσα πολλά από αυτά τα μικρά όμορφα μωρά κακοποιούνται ή εκμεταλλεύονται και δεν μπορούσα να κάθομαι και να το βλέπω να συμβαίνει. Γι’ αυτό επέστρεψα να πάρω τον Quinny (το άλλο κουτάβι) την επόμενη μέρα”.

Ο Bobby είχε πλέον τέσσερα σκυλάκια στο σπίτι του

Ο Bobby είχε πλέον τέσσερα σκυλάκια στο σπίτι του, αλλά παρόλα αυτά, συνέχισε να συναντά όλο και περισσότερα σκυλιά που χρειάζονταν τη βοήθειά του.
Ο Μπόμπι υιοθέτησε τη Lucy, που είχε χρησιμοποιηθεί ως σκυλί δόλωμα, τον Georgie, που είχε χάσει τα μάτια του λόγω παραμέλησης, την Chi Chi, που προερχόταν από κακοποιημένο περιβάλλον και είχε καρδιοσκώληκες και δισκοκήλη στον αυχένα της, τη Nugget, που γεννήθηκε με παραμορφωμένα μπροστινά άκρα, και πολλά, πολλά άλλα.

Το καταφύγιο του Μπόμπι

Δημιούργησε το δικό του καταφύγιο και έλαβε ένα κύμα οικονομικής υποστήριξης από την κοινότητα. Ο Μπόμπι έχει πλέον πάνω από 35 σκυλιά υπό τη φροντίδα του και σχεδιάζει να συνεχίσει να σώζει όλο και περισσότερα σκυλιά.

“Διασώζουμε Τσιουάουα που ζουν φρικτές ζωές, κακοποιημένα, πεινασμένα, ανάπηρα, με ψυχολογικά προβλήματα κ.λπ.”, δήλωσε ο Μπόμπι. “Τους δίνουμε είτε ένα μελλοντικό σπίτι μαζί μας, όπου δεν θα χρειαστεί να βιώσουν ποτέ ξανά την παραμέληση ή κάτι παρόμοιο, είτε τους περιθάλπουμε για να γίνουν υγιείς και τους υιοθετούμε! Θέλουμε απλώς να βοηθήσουμε όσα περισσότερα μωρά μπορούμε”.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top