Βρήκε τον άνρθωπό του: Αδέσποτο γατάκι με ένστικτο διαλέγει τον ανθρώπινο φίλο του και απολαμβάνει μια νέα ζωή

Ο Michael Day, ένας καλλιτέχνης με έδρα το Σικάγο, δούλευε πάνω στη ζωγραφική του με σπρέι έξω από το σπίτι του.
Όταν γύρισε πίσω, ανακάλυψε έκπληκτος μια μικρή μπάλα γούνας να κάθεται στα τούβλα του κήπου του και να τον κοιτάζει με ενδιαφέρον.

Η ιστορία της αδέσποτης γάτας και του Μάικλ

Η πρώτη συνάντηση

Ο Μάικλ είχε διασώσει και στο παρελθόν αδέσποτα ζώα στην περιοχή, αλλά αυτή ήταν η πρώτη του συνάντηση με μια γάτα του στεκιού. “Υπέθεσα ότι χρειαζόταν φαγητό και νερό, οπότε του παρείχα και τα δύο. Είχαμε μια γάτα, οπότε υπήρχε αρκετή τροφή”, ενημερώθηκε ο Μάικλ.

Συνέχισε να ζωγραφίζει με τη γατούλα σκαρφαλωμένη πάνω στα τουβλάκια ως το γουρουνίσιο κοινό του.

Η επόμενη μέρα

Όταν ο Μάικλ επέστρεψε για να τον αναζητήσει, η γάτα είχε ήδη εξαφανιστεί. Δεν μπορούσε να βγάλει τη σκέψη από το μυαλό του και αποφάσισε να αφήσει λίγο φαγητό και ποτό έξω εκείνο το βράδυ. Ενώ ζωγράφιζε το επόμενο βράδυ, άκουσε ένα μικρό νιαούρισμα – ήταν ο παλιός του φίλος, το κοκκινόξανθο γατάκι, που είχε επιστρέψει για να τον δει.

Ίσως ο μικρός γάτος του σοκάκι να περιπλανιόταν μόνος του στη γειτονιά, αναζητώντας το κατάλληλο μέρος για να το αποκαλέσει σπίτι του.Ο Μάικλ ένιωσε ότι ήταν γραφτό να γίνει, όταν πλησίασε τον ανθρώπινο φίλο του και ζήτησε στοργή.

Με πλησίασε και μου επέτρεψε να τον σηκώσω και να τον κρατήσω στην αγκαλιά μου. Κάθισε και στον ώμο μου“, είπε ο Μάικλ γι’ αυτό. “Τότε ήταν που κατάλαβα ότι είχε διαλέξει εμένα”.

Ο Michael και η οικογένειά του έδωσαν στο αγοράκι το όνομά του Oliver Gibbs Malley. Στο νέο του σπίτι εκείνο το βράδυ, το κοκκινομάλλη αγόρι αγκαλιάστηκε με τον άνθρωπο της ζωής του στον ώμο του.

Επίσκεψη στον κτηνίατρο

Στην κλινική, το γατάκι εκτιμήθηκε ότι ήταν περίπου τριών μηνών. Παρά το μικρό του μέγεθος, είναι γεμάτο δραστηριότητα και ΕΙΝΑΙ γοητευμένο από οτιδήποτε έβλεπε.

Ο O’Malley καθόταν στον ώμο του Michael όποτε είχε την ευκαιρία, παρακολουθώντας τον, ενώ παράλληλα παρατηρούσε το δωμάτιο.

Όλοι όσοι συνάντησε ο O’Malley ήταν ευχάριστοι. Ενθουσιάστηκε αμέσως με την Destiny, το Golden Retriever της οικογένειας, και επέμενε να περνάει όλο τον χρόνο του μαζί της.

“Είναι πραγματικά περίεργος . Θα προσπαθήσει να μπει σε οτιδήποτε αφήνετε ανοιχτό” συνέχισε ο Μάικλ.
Η πρώην γάτα του δρόμου έχει ενηλικιωθεί και θα γίνει τριών ετών αυτό το καλοκαίρι.

“Είναι το πιο δραστήριο πλάσμα στο σπίτι, πηδάει και σκαρφαλώνει στα πάντα”.

Ο κοκκινομάλλης γάτος διεκδικεί ό,τι μπορεί να βάλει τα πόδια του μέσα στο σπίτι

Ο O’Malley δεν διστάζει να ανέβει στην αγκαλιά του πατέρα του Michael για μια αγκαλιά κάθε φορά που χαλαρώνει στην καρέκλα του. Του αρέσει να περνάει χρόνο στον καναπέ με την κυνική αδελφή του.


“Είναι ένας υπέροχος τύπος”, παρατήρησε ο Μάικλ, “και δεν θα ζητούσα διαφορετικό κατοικίδιο”.

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr