Βρήκε τον άνθρωπό της: Γάτα επέλεξε το νέο της αφεντικό και εκείνος έγινε ο καλύτερος πατέρας γάτας

Ιστορίες Ζώων

Ένας άνδρας που δεν ήξερε ότι χρειαζόταν μια γάτα τώρα γίνεται ένας ολοκληρωμένος μπαμπάς γάτας. Μια γάτα ήταν έτοιμη να εγκατασταθεί σε εσωτερικό χώρο. Διάλεξε έναν άντρα που δεν ήξερε ότι χρειαζόταν γάτα.

Η ιστορία τους

Ένας αραιός πορτοκαλί γάτος που ονομάζεται Archie είχε ζήσει ως ατίθασος γάτος για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του. Μετά από πολλά χρόνια που αψήφησε τους δρόμους και τα έβγαζε πέρα μόνος του, ήταν επιτέλους έτοιμος να εγκατασταθεί.

Με τη βοήθεια των διασώστες ζώων, συνήλθε και ξεκίνησε ένα νέο κεφάλαιο. τον πήραν στη φροντίδα τους με ανοιχτές αγκάλες. Τον καθάρισαν και του έδωσαν την κατάλληλη ιατρική φροντίδα.

“Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από έναν σκληρό γάτο με άγριο παρελθόν που είναι έτοιμος να εγκατασταθεί και να γίνει ένας κακομαθημένος σπιτόγατος”, μοιράστηκε η Exploits Valley SPCA.

Ο αδέσποτος γάτος Άρτσι

Ο Άρτσι ήταν “ένας άνθρωπος της πόλης” που περιφερόταν έξω, έκανε πατέρα γατάκια και έμπλεκε σε κάθε είδους συμπλοκές με άλλες γάτες.

Το καφετί αγόρι ήρθε με μια κοτσίδα και ήταν πρόθυμο να αγαπηθεί. Τον περιποιήθηκαν και τον θεράπευσαν από τις πληγές μάχης που είχε αποκτήσει από τη ζωή στο δρόμο. Σε ελάχιστο χρόνο, άρχισε να απολαμβάνει την παρέα των ανθρώπων.

“Υπολογίζεται ότι είναι μεσήλικας. Αυτός ο αξιολάτρευτος μεγάλος μπεζ λαγός γάτος θα ήθελε πολύ να τον αγκαλιάσουν και να τον κακομάθουν”, πρόσθεσε η Exploits Valley SPCA.

Αφού στειρώθηκε και ελέγχθηκε πλήρως, ο Άρτσι ήταν έτοιμος να βρει ένα δικό του μέρος. Χαιρετούσε κάθε μέλος του προσωπικού ή εθελοντή που συναντούσε, ενώ περίμενε υπομονετικά να τον βρει η τέλεια οικογένεια.

Ο Archie έδειχνε πάντα το καλύτερό του πρόσωπο, διεκδικώντας την προσοχή και το ξύσιμο του κεφαλιού. Τρίβονταν σε κάθε επισκέπτη και έλιωνε στα χέρια τους, ελπίζοντας ότι αυτή θα ήταν η μέρα που θα πήγαινε σπίτι του.

Το όνειρο της υιοθεσίας που γίνεται πραγματικότητα

Περίπου δύο μήνες αφότου τέθηκε προς υιοθεσία, το όνειρο του Archie έγινε πραγματικότητα. Γνώρισε τον ανθρώπινο μπαμπά του, τον Ντέιβιντ, ο οποίος δεν ήξερε ποτέ ότι χρειαζόταν μια γάτα μέχρι που διασταυρώθηκαν οι δρόμοι τους.

Ο Ντέιβιντ, που κάποτε έλεγε ότι “δεν ήθελε γάτα”, άλλαξε εντελώς γνώμη όταν ο Όζι μπήκε με τον τρόπο του στην καρδιά του. Το καραφλό γατάκι άπλωσε μια μέρα το γονατιστό του πόδι στον David και τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

Ο Ozzy βολεύτηκε γρήγορα στο νέο του σπίτι, στην αγκαλιά του David, καθώς τέντωσε τα δάχτυλα των ποδιών του από ευτυχία και γουργούρισε μέχρι να κοιμηθεί.

Έγινε ο καλύτερος πατέρας γάτας

Ο Ντέιβιντ που δεν περίμενε ποτέ ότι θα αποκτούσε γάτα, είναι τώρα ένας ολοκληρωμένος μπαμπάς γάτας, με το ταγματάκι του να τον ακολουθεί στο σπίτι. Αράζουν μαζί στον καναπέ και ο Ozzy επιμένει να τον κρατάει ο άνθρωπός του.

Ο Ozzy έχει εξελιχθεί σε ένα μεγάλο αγκαλιάρη. Προσφέρει τις καλύτερες αγκαλιές αρκούδας και πολλά χαϊδολογήματα.

Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι ο Ozzy ήταν κάποτε ένας σκληρός γάτος που αντιμετώπιζε την άγρια ζωή. Τώρα, όταν είναι με τους δικούς του, γίνεται σαν χυλός και λατρεύει να τον κρατάνε σαν μωρό.

Το γλυκό γατάκι ζει την καλύτερη ζωή με την οικογένεια των ονείρων του. “Ο Όζι έχει κάνει τον Ντέιβιντ τον μπαμπά γάτας που πάντα ονειρευόταν”.

Μερικές φορές συμβαίνουν πολλά απρόοπτα στην ζωή μας που δεν είχαμε φανταστεί ποτέ. Κάπως έτσι έγινε και με αυτή την γλυκιά υιοθεσία που κατέληξε στην καλύτερη φιλία ζωής. Μοιραστείτε αυτή την ιστορία με τους φίλους σας.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top