Υπάρχει ανθρωπιά: Μικρό γατάκι με τραυματισμό στο μάτι σώζεται και βρίσκει την αιώνια οικογένειά του

Ιστορίες Ζώων

Η ιστορία του μικρού γατιού με το τραυματισμένο μάτι είναι μια από αυτές που μας δείχνουν ότι η ανθρωπιά υπάρχει και συνεχίζει να επικρατεί στον κόσμο. Μετά από πολλή περιπλάνηση και δυσκολίες, το μικρό γατάκι βρέθηκε από έναν ανθρωπο που δεν δίστασε να του προσφέρει βοήθεια. Μετά από περίθαλψη και αγάπη, το μικρό γατάκι βρήκε την αιώνια οικογένειά του και αποκτήθηκε ένα αξιοζήλευτο σπίτι γεμάτο αγάπη και φροντίδα. Αυτή η ιστορία είναι ένα υπέροχο παράδειγμα του πώς η ανθρωπιά και η συμπόνια μπορούν να αλλάξουν μια ζωή και να δώσουν σε ένα ζωάκι τη δεύτερη ευκαιρία που του αξίζει.

Η ιστορία: Το γατάκι με την ουλή στο μάτι

Μια μέρα, στον κήπο, βρέθηκε ένα μικρό γατάκι να μένει μόνο του με μια μεγάλη ουλή στο αριστερό του μάτι. Ωστόσο, αποφάσισαν να περιμένουν μια μέρα μέχρι να μην εμφανιστεί κανείς για να διεκδικήσει το γατάκι. Αφού βεβαιωθήκαμε ότι ήταν μόνο του, πήγαμε το γατάκι στον κτηνίατρο για να το εξετάσει για την υγεία του. Επειδή η γάτα έπαθε έλκος κερατοειδούς και σοβαρά παράσιτα, υποβλήθηκε σε 10ήμερη θεραπεία στην κλινική. Επίσης, έγινε έλεγχος για FIV ή FeLV. Παίρνοντας το αποτέλεσμα αρνητικό, το γατάκι ένιωθε έτοιμο να συναντήσει τις έξω γατοσυμμορίες.

Το γατάκι ενσωματώθηκε άψογα

Πήγαμε πίσω στον κήπο, στην αρχή εκπλαγήκαμε που είχαμε πολλούς άλλους φίλους που ζούσαν στο ίδιο σπίτι, όπως η Πριγκίπισσα, ο Παμούκ, ο Ντ’ Αρτανιάν, ο Μεγάλος Κεφάλας και ο Τζούνιορ. Παρόλο που ήμασταν τόσο καινούργιοι, το γατάκι σύντομα συνειδητοποίησε ένα must-do για να ενσωματωθεί σε οποιαδήποτε κοινότητα, που είναι να βρει έναν φίλο.

Το γατάκι έκανε νέες φιλίες

Πολύ γρήγορα, η πρώτη του μέρα στο σπίτι ήταν αφιερωμένη στο να βρει τις δικές του φιλίες. Το μικρό αγόρι προσπάθησε τόσο πολύ με οποιαδήποτε από τις γάτες που συναντήσαμε, αλλά τελικά, όλες οι απαντήσεις που έλαβε ήταν μόνο “Όχι”.

Όντας συνεπείς με τον πρώτο μας στόχο, αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε την τελευταία φορά την τύχη με τον Pamuk και τον Junior, αλλά αυτή τη φορά, με μια λίγο πιο χαζοχαρούμενη προσέγγιση. Με ένα μικρό αλλά γενναίο άλμα, το γατάκι κατάφερε να πείσει τόσο τον Παμούκ όσο και τον Τζούνιορ να ξεκινήσουν τις δικές τους υπέροχες φιλίες. Το να έχει 2 φίλους στον κήπο το διευκόλυνε να γίνει αποδεκτό από τις υπόλοιπες συμμορίες γατών. Για την πολυτέλειά μας, του άξιζε να γίνει μέλος αυτής της κοινότητας.

Τώρα, βρισκόταν σε ασφαλές μέρος, απολαμβάνοντας παιχνιδιάρικες μέρες με ατελείωτες μάχες με τη δική του ουρά και τα παιχνίδια που του δόθηκαν, και κοιμόταν δίπλα στον Pamuk τη νύχτα. Σύντομα, όμως, παρατηρήσαμε την ιδιαίτερη σχέση ανάμεσα σε αυτόν και τον Παμούκ, η οποία ήταν κάτι πολύ περισσότερο από φιλία. Ο τρόπος με τον οποίο ο Παμούκ τον πήρε υπό τις φτερούγες του, είναι σαν σχέση πατέρα-γιου.

Συνέβη κάτι απρόσμενο

Ο Walter ήλπιζε ότι όλα θα πήγαιναν καλά έτσι. Αλλά μια μέρα, συνέβη ένα ατυχές περιστατικό. Όταν προσπάθησε να φάει τα γεύματα των άλλων γατών, το γατάκι ξαναγδάρθηκε στο αριστερό του μάτι. Ένα άλλο έλκος κερατοειδούς εμφανίστηκε στο ίδιο μάτι, και μάλιστα ακριβώς στο ίδιο σημείο με το προηγούμενο. Ο Walter αποφάσισε να αναλάβει τη θεραπεία της γάτας στο σπίτι, αντί να πάει στην κτηνιατρική κλινική. Δεν ήθελε να επηρεαστεί η φιλία μεταξύ του Pamuk και του γατιού λόγω της μυρωδιάς της κλινικής. Μετά από 10 ημέρες, το γατάκι ήταν σε καλύτερη κατάσταση με πολύ μικρότερη ουλή στο μάτι του. Γιόρτασαν την ανάρρωση του ματιού του με μια πλήρη κονσέρβα πατέ για όλους.

Μέρα με τη μέρα, το γατάκι μεγάλωνε, αλλά εξακολουθεί να είναι χαζοχαρούμενο και να παλεύει με την ουρά του ανά πάσα στιγμή. Ο Γουόλτερ απλά σκέφτηκε ότι θα φαινόταν πιο ώριμο αν σταματούσε να κυνηγάει την ουρά του. Αλλά φυσικά, μετά τη δεύτερη θεραπεία, ο αφελής γάτος μας έμαθε για δεύτερη φορά να μην βουτάει στα γεύματα των άλλων. Από ένα εγκαταλελειμμένο γατάκι, τώρα έχει αποκτήσει μια νέα οικογένεια, με έναν απαραίτητο πατέρα και ένα νέο όνομα, Pamuk Junior.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top