Υπέροχος δεσμός: Ένα μικρό ζηλιάρικο Τσιουάουα έχει εμμονή με τον άνθρωπο μπαμπά της

Ιστορίες Ζώων

Ο Nathan και η Alicia McNeese έχουν έναν τέλειο, αγαπημένο γάμο. Ωστόσο, υπάρχει ένα πράγμα που μπαίνει συχνά ανάμεσά τους: το χαδιάρικο τσιουάουα τους που ονομάζεται Μπρίστολ. Ο Νέιθαν είναι ο αγαπημένος άνθρωπος της Μπρίστολ και δεν φοβάται να το δείξει.

Η Μπρίστολ συχνά αγκαλιάζεται με τον άνθρωπο μπαμπά της για να επιδείξει τον στενό δεσμό τους. Είναι σχεδόν σαν να θέλει να κάνει τη μαμά της να ζηλέψει. Αλλά ευτυχώς, η Αλίσια το διασκεδάζει εξίσου με όλους τους άλλους. Εξάλλου, η Μπρίστολ είναι ένα μικρό κουτάβι!


Αγάπη με την πρώτη ματιά

Η Alicia είπε ότι η Bristol ερωτεύτηκε τον Nathan από τη στιγμή που τον γνώρισε. Το ζευγάρι έχει τουλάχιστον άλλα δύο σκυλιά, αλλά κανένα από αυτά δεν είναι τόσο παθιασμένο με τον Nathan όσο το μικροσκοπικό Τσιουάουα. Αμέσως, τον διεκδίκησε ως δικό της. Φρόντισε να το μάθουν όλοι.

“Ο άνθρωπος που θα την βοηθήσει είναι ο σύζυγός μου”, δήλωσε η Alicia. “Ο δεσμός που έχουν είναι απίστευτος”.

Κάθε φορά που η Alicia προσπαθεί να μπει ανάμεσα στην Bristol και τον Nathan, . Αγκαλιάζεται ακριβώς δίπλα στον μπαμπά της και ρίχνει στη μαμά της ένα αυθάδες βλέμμα. Η Alicia λέει ότι είναι το βλέμμα της “συγγνώμη μαμά, αυτός είναι ο άντρας μου”.

Αχώριστοι παντού

Η Μπρίστολ ακολουθεί τον μπαμπά της παντού, αγκαλιάζεται στον ώμο του και κλέβει ακόμα και τη θέση της μαμάς της στο κρεβάτι. Αλλά η Alicia δεν έχει πρόβλημα με αυτό, επειδή αγαπάει το μικρό τσιουάουα με όλη της την καρδιά.

Η Μπρίστολ αποδεικνύει την αφοσίωσή της
Σε ένα δημοφιλές βίντεο στο TikTok, η Alicia απαθανάτισε μια στιγμή όπου η ζήλια της Bristol λάμπει. Στην αρχή του βίντεο, η Alicia βρίσκεται στο αυτοκίνητο και ακουμπάει το κεφάλι της στον ώμο του συζύγου της. Μόλις σηκώνει το κεφάλι της, η Μπρίστολ πετάγεται από το πίσω κάθισμα για να της κλέψει τη θέση. Αντ’ αυτού, ακουμπάει το κεφάλι της στον ώμο του πατέρα της.

Στο βίντεο, η Alicia προσπαθεί να ξανακουράσει το κεφάλι της στον ώμο του Nathan, αλλά το κουτάβι είναι εμφανώς ζηλιάρης. Έτσι, η Alicia σηκώνει ξανά το κεφάλι της και σίγουρα η Bristol παίρνει και πάλι τη θέση της. Το τσιουάουα θέλει να ξεκαθαρίσει ότι ο Nathan ανήκει σε εκείνη και μόνο σε εκείνη. Αντί να θυμώσει με το κακομαθημένο κουτάβι, η Alicia δεν μπορεί παρά να γελάσει.


“Νομίζω ότι σκεφτόταν: ‘Είναι ο άνθρωπός μου. Πήγαινε πιο πέρα, μαμά“, δήλωσε η Alicia.

Τα περισσότερα σκυλιά έχουν έναν αγαπημένο άνθρωπο και τους αρέσει να δείχνουν τη στοργή τους. Η αφοσίωση της Μπρίστολ μπορεί να είναι λίγο πιο αυταρχική από άλλα σκυλιά, αλλά είναι σαφές ότι έχει καλές προθέσεις. Φυσικά, αγαπάει και τη μαμά της, αλλά ο μπαμπάς της θα έχει πάντα την πιο ξεχωριστή θέση στην καρδιά της.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top