Ζει από θαύμα: Εξαφανισμένος σκύλος επέζησε σε θαλάσσια σπηλιά για 3 μήνες, σώθηκε από δυο ήρωες

Πολλά ενεργητικά σκυλιά αγαπούν να μπαίνουν σε περιπέτειες και τίποτα δεν θα μπορούσε να είναι πιο υπέροχο από το να ταξιδεύετε με τον τετράποδο φίλο σας. Όμως οι περιπέτειες υποτίθεται ότι είναι επικίνδυνες και αν δεν προσέχετε αρκετά προσεκτικά τον σκύλο σας, οι συνέπειες είναι δύσκολο να τις φανταστείτε καν.

Η ιστορία του εξαφανισμένου σκύλου

Η Στέλλα ήταν ένα φτωχό κορίτσι που χάθηκε κατά λάθος κατά τη διάρκεια μιας πεζοπορίας με τους γονείς της στο μονοπάτι Juan de Fuca Trail, στη Βρετανική Κολομβία του Καναδά. Η οικογένειά της προσπάθησε με κάθε τρόπο να εντοπίσει τον σκύλο, αλλά η τύχη δεν τους χαμογέλασε. Το τρομοκρατημένο κορίτσι κόλλησε εκεί απελπιστικά για 3 μήνες, μέχρι που εμφανίστηκαν δύο ήρωες για να της σώσουν τη ζωή.

Την κατάλληλη ώρα στην σωστή στιγμή: Οι ήρωες

Οι σέρφερ Zach Regan και Matty Johnson επέστρεφαν από το Vancouver Island μετά από ένα ολονύκτιο ταξίδι για σέρφινγκ, όταν κάτι στη θαλάσσια σπηλιά εκεί κοντά τράβηξε την προσοχή τους. Ήταν δύο καφέ πόδια, τα οποία ήταν πολύ μικρά για να ανήκουν σε αρκούδα ή λύκο, αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να φανταστούν ποτέ ότι θα εντόπιζαν ένα κοκαλιάρικο σκυλί σε ένα τέτοιο μέρος. Το δίδυμο αιφνιδιάστηκε και οι δύο, αλλά παρόλα αυτά αποφάσισαν ότι πρέπει να σώσουν γρήγορα τον σκύλο, παρόλο που προσπαθούσαν να προλάβουν μια επερχόμενη καταιγίδα.


Η αποστολή διάσωσης δεν πήγε πραγματικά ομαλά, καθώς ο σκύλος ήταν πολύ φοβισμένος για να δεχτεί τη βοήθειά τους, αλλά ευτυχώς τα κατάφεραν. Σύμφωνα με όσα μοιράστηκε ο Matty, ήταν μια δύσκολη διαδικασία. Μόλις κατάφεραν να βάλουν τη Στέλλα στην αλουμινένια βάρκα τους, τύλιξαν την επιζήσασα στην τσάντα της σανίδας τους για να την κρατήσουν ζεστή και έσπευσαν γρήγορα στην ακτή.


Αποδείχθηκε ότι η Στέλλα αγνοούνταν για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα και κανείς δεν ήξερε ακριβώς πώς κατάφερνε να ζει μόνη της κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου. Φυσικά οι ιδιοκτήτες της δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ευτυχισμένοι που ήταν ασφαλής. Ήταν σαν ένα θαύμα.

Όλοι πρέπει να ευχαριστήσουμε αυτούς τους δύο υπέροχους ανθρώπους για τις ηρωικές τους πράξεις, αλλά δεν χρειάζονται καμία φανταχτερή αναγνώριση. Το μόνο που θέλουν είναι μόνο να διαδώσουν τα καλά νέα και να εμπνεύσουν τους ανθρώπους.

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr