Ζει από θαύμα: Βρέθηκε σε ένα γραμματοκιβώτιο μια ζεστή καλοκαιρινή μέρα στη Δυτική Βιρτζίνια, σώθηκε και έχει μεταμορφωθεί

Ιστορίες Ζώων

Μια συγκινητική ιστορία για ένα μικρό γατάκι με προβλήματα στα μάτια που χάρη στην φροντίδα και την αγάπη κάποιων ανθρώπων απέκτησε μια γεμάτη και ευτυχισμένη ζωή. Ένα μικροσκοπικό γατάκι 3 εβδομάδων είχε μια δύσκολη αρχή στη ζωή του, αφού βρέθηκε σε ένα γραμματοκιβώτιο μια ζεστή καλοκαιρινή μέρα στη Δυτική Βιρτζίνια.

Γνωρίστε τον Nestle

Ένα μέλος του προσωπικού του καταφυγίου ζώων ανακάλυψε το μικροσκοπικό γατάκι μέσα στο γραμματοκιβώτιό του. Σοκαρίστηκε από αυτό που βρήκε και αμέσως έφερε το γατάκι μέσα για να το δροσίσει. Το ένα του μάτι είχε κολλήσει.

Μια ομάδα διάσωσης στο Evans, WV, ήρθε σε επαφή για να βοηθήσει. Η ανάδοχη μητέρα Kat Null δεν έχασε χρόνο και άρχισε την περιποίηση όλο το εικοσιτετράωρο. Έφεραν τη θερμοκρασία του σώματός του στο φυσιολογικό, το κράτησαν ενυδατωμένο και ταϊσμένο, αντιμετώπισαν το μολυσμένο μάτι του και επανέφεραν το εύθραυστο σωματάκι από το χείλος του γκρεμού.

“Πήραμε τον Nestle στις 12 Ιουνίου. Ήταν μόλις τριών εβδομάδων, σοβαρά αφυδατωμένος, μολυσμένος από ψύλλους και υποσιτισμένος, με μολυσμένο μάτι, δυσκοιλιότητα και ουρολοίμωξη” δήλωσε η Kat στο Love Meow.


Το μολυσμένο μάτι ήταν τόσο άσχημο που πήγαινε να τυφλωθεί. Αλλά η Kat αρνήθηκε να το αφήσει να συμβεί αυτό και το φρόντιζε για να το σώσει.

Ο Nestle ζύγιζε μόλις 6-7 oz. εκείνη την εποχή, πολύ μικρότερος για την ηλικία του. Για πρώτη φορά πήρε μια γεμάτη κοιλιά, ένα ζεστό κρεβάτι και πολλά χαϊδεμένα παιχνίδια για να του κάνουν παρέα.

Σε μόλις δύο ημέρες, ο μικρός γούνινος φίλος πήρε 2 oz. Έτρωγε καλά και άρχισε να παρουσιάζει βελτίωση. Η Κατ τον διαβεβαίωνε κάθε μέρα ότι ήταν ασφαλής και αγαπητός και ότι δεν θα ήταν ποτέ πια μόνος του.

Αυτός είναι ο Nestle αφού έκανε για πρώτη φορά μόνος του τα κακά του. Ήταν πολύ περήφανος!

” Κάνει ορόσημα – πάει μόνος του στην τουαλέτα, μαθαίνει να παίζει με τα παιχνίδια, παλεύει με τις πατούσες”, είπε η Kat στο Love Meow.

Ο Nestle λατρεύει τον ύπνο του και τα κάνει όλα με δύναμη.

Η υγεία και η βελτίωση των ματιών της

Το μάτι του βελτιωνόταν συνεχώς και κάθε μέρα που περνούσε, μπορούσε να το κρατάει λίγο περισσότερο ανοιχτό και να βλέπει λίγο πιο καθαρά.

“Ο Nestle είναι δυνατός στην καρδιά”.


Δύο εβδομάδες αργότερα, ο μικρός φίλος ανέκτησε την όρασή του. Το μάτι του καθάριζε και μπορούσε επιτέλους να βλέπει χωρίς το θόλωμα.

Το γατάκι άρχισε να τρώει μαλακή τροφή και έχει μεγάλη όρεξη.

Με την αποκατάσταση της όρασής του, τρέχει και σκαρφαλώνει σε ό,τι μπορεί να βρει τα πατουσάκια του.

Η Kat κατασκεύασε ένα περίτεχνο κλουβί παιχνιδιού για το γατάκι Nestle, ώστε να μπορεί να παραμείνει ενεργό και δυνατό.


” Είναι μαχητής της σαμπάνιας και αυτό θα τον βοηθήσει να επιβιώσει”, δήλωσε η Kat στο Love Meow.

Ο Nestle έχει διανύσει πολύ δρόμο από τότε που βρέθηκε στο γραμματοκιβώτιο!

Έχει γίνει ξανά ένα υγιές, χαρούμενο, παιχνιδιάρικο γατάκι και έχει καλύψει το κενό σε μέγεθος.

Το μικρό γατάκι ζει τη ζωή στο έπακρο!


Ο Nestle επέζησε από τη ζέστη και πήρε πίσω το μάτι του, παρά τις αντιξοότητες που υπήρχαν εναντίον του.

Τι διαφορά μπορεί να κάνει η αγάπη!

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top