Θα ξεκαρδιστείτε με viral βίντεο: Ιδιοκτήτης αναγκάστηκε να λάβει δραστικά μέτρα για τον σκύλο που αρνείται να μπει μέσα σπίτι

συμπεριφορά λαμπραντόρ

Ένας ιδιοκτήτης κατοικίδιων ζώων που αργούσε στη δουλειά του αναγκάστηκε να λάβει δραστικά μέτρα αφού ο σκύλος του έκανε μια καθιστική διαμαρτυρία ενώ βρισκόταν στην αυλή.

Η Lissette, ιδιοκτήτρια σκύλου από την Καλιφόρνια, αγαπάει την Bella, το σύντομα 2 ετών ημίαιμο λαμπραντόρ της, αλλά ξέρει ότι μπορεί να είναι δύσκολη μερικές φορές. “Την έχουμε από τότε που ήταν κουτάβι και της αρέσει να με προκαλεί κάθε μέρα”, δήλωσε η Lissette.

@liz98413 #dogs #labradorsoftiktok #doglover #doggie ♬ original sound – johnnywalker

Οι Αμερικανοί έχουν γενικά πολύ καλή γνώμη για την ευφυΐα του κατοικίδιου ζώου τους.

Σε έρευνα που διεξήγαγε το SWNS σε 2.000 ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων στις ΗΠΑ, διαπιστώθηκε ότι το 61% των ερωτηθέντων θεωρούν ότι ο τετράποδος φίλος τους είναι πιο έξυπνος από τον μέσο άνθρωπο.

Η Bella σίγουρα ξέρει πώς να πιέζει τα κουμπιά του ιδιοκτήτη της. Αν και αυτό μπορεί να είναι σημάδι ευφυΐας, αποτελεί πηγή απογοήτευσης για τη Lissette, η οποία πρέπει να αντιμετωπίζει τακτικά τα ξεσπάσματα του σκύλου της.

Σε αυτή τη συγκεκριμένη περίπτωση, η Bella αποφάσισε ότι δεν έπαιζε μπάλα, ίσως τη χειρότερη στιγμή που μπορεί να φανταστεί κανείς.

Η Bella έχει εκπαιδευτεί να χτυπάει ένα κουδούνι στο σπίτι για να ενημερώνει τη Lissette όταν πρέπει να βγει έξω για να κάνει την ανάγκη της. Εδώ ήταν που άρχισαν τα προβλήματα. “Έτρεξα μαζί της έξω και αμέσως συνειδητοποίησα ότι ξέχασα να της φέρω το σακουλάκι με τις λιχουδιές για να την κάνω να επιστρέψει μέσα”, είπε. “Έκανε τη δουλειά της και μετά έπεσε στο γρασίδι και αρνήθηκε να ξαναμπεί μέσα”.

Αυτό που ακολούθησε ήταν μια τεταμένη αντιπαράθεση μεταξύ σκύλου και ιδιοκτήτη .

Με την ώρα να περνάει και τη Lissette να έχει ήδη αργήσει, αποφάσισε ότι αρκετά ήταν αρκετά. “Ήταν ξαπλωμένη εκεί για μερικά λεπτά μέχρι που αποφάσισα να κάνω αυτό που είδατε στο βίντεο”, είπε.

Στο κλιπ, το οποίο δημοσιεύτηκε αργότερα στο TikTok με το ψευδώνυμο liz98413, η Lissette φαίνεται να παλεύει να μεταφέρει την Bella μέσα, ώστε να προλάβει να πάει εγκαίρως στη δουλειά της. Η Bella, ωστόσο, κάνει ό,τι μπορεί για να μη συμμορφωθεί, με τη σκηνή που προκύπτει να διαδραματίζεται με την ίδια στο ρόλο του σκύλου-διαδηλωτή που απομακρύνεται με τη βία.

Αν και ήταν αγχωτικό εκείνη τη στιγμή, η Lissette μπόρεσε τελικά να δει την αστεία πλευρά. “Έλεγξα την κάμερα ασφαλείας μου αργότερα εκείνη την ημέρα και γελούσα με το πόσο ανόητοι φαινόμασταν και οι δύο”, είπε.

Το κλιπ, το οποίο αναρτήθηκε μαζί με μια λεζάντα που εξηγούσε την κατάσταση, προκάλεσε παρόμοια ανταπόκριση στο TikTok, όπου έχει ήδη προβληθεί 3 εκατομμύρια φορές. “Τέτοια πράγματα συμβαίνουν πάντα όταν έχεις κάπου σημαντικό να είσαι”, έγραψε ένας χρήστης. “Το δικό μου κάνει το ίδιο. Απλά πέφτει κάτω και ξαπλώνει εκεί γνωρίζοντας ότι θα πρέπει να την σηκώσω”, σχολίασε ένα δεύτερο TikToker, με έναν τρίτο να προσθέτει: “Ορκίζομαι ότι μπορούν να αισθανθούν πότε πρέπει να είσαι κάπου. Γιατί σίγουρα θα χαζέψουν στην αυλή”.

Η Lissette μπορεί τουλάχιστον να παρηγορηθεί από το γεγονός ότι δεν είναι η μόνη που βιώνει τέτοιου είδους σκυλίσια συμπεριφορά.

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr