Σπουδαία πράξη: Γυναίκα υιοθετεί 21 ετών γάτα που εγκαταλείφθηκε από τον ιδιοκτήτη της και της χαρίζει τις τελευταίες μέρες που της αξίζουν

Ιστορίες Ζώων

Σε ένα τοπικό κτηνιατρείο το 2015, ο Tieger ήταν “evastatin-ly abanned” (εγκαταλειμμένος γάτος) από τον πρώην άνθρωπό του, και ήταν “yin” για αγάπη. Η Nichole και ο αδελφός της έψαχναν επίσης  για έναν σύντροφο που θα συνόδευε την 6χρονη τότε γάτα της. Δεν περίμεναν να βρουν άλλη γάτα επειδή είχαν ήδη μία, αλλά η ιστορία του Tieger στη σελίδα της γειτονιάς του Κάστρου στο Facebook έλιωσε με επιτυχία τη Νικολ.

Γιατί υιοθέτησαν τον γάτο;

Αποφάσισαν να φέρουν στο σπίτι τους αυτόν τον 21χρονο άγριο γάτο από το κτηνιατρείο Twin Cities Veterinary Hospital, επειδή θέλουν να του παρέχουν τη φροντίδα που χρειάζεται.

Κοιτάξαμε ο ένας τον άλλον και είπαμε: “Θα πάρουμε αυτή τη γάτα”. Nichole Sai “Όταν τον φέραμε στο σπίτι εκείνο το βράδυ, φαινόταν σαν να μην είχε βιώσει ποτέ πώς είναι να έχεις κουβέρτες και μαξιλάρια”.

Αλλά σε αντίθεση με άλλα ελκυστικά ζωάκια, ο γάτος ήταν τρομερά λιποβαρής. Το ζευγάρι παίρνει τις συνταγές του Tianer όταν τον φέρνει για έλεγχο. Σταδιακά, ο Tieger άρχισε να μεταμορφώνεται με εκπληκτικό τρόπο. Ήταν ταυτόχρονα ζεστός και χαρούμενος, αφού το τρίχωμά του δεν ήταν πλέον ματ και τραχύ, αλλά αντίθετα ήταν μαλακό και μεταξένιο.

Ωστόσο, η οικογένεια παρατήρησε ότι ο Tieger έπινε νερό πιο συχνά από το κανονικό. Η Nichole είχε την υποψία ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, οπότε τον έσπευσε για άλλη μια φορά στον κτηνίατρο. Αποδείχθηκε ότι ο Tieger είχε νεφρική ανεπάρκεια και κυκλοφορούσε με έναν όγκο σε μέγεθος μπάλας στην κοιλιά του.

Οι τελευταίες μέρες του Tieger

Δεδομένου ότι είναι πραγματική λάτρης των γατών, η Nichole καταβάλλει επιπλέον προσπάθεια για να εκπληρώσει την επιθυμία της Tieger να ζήσει τη ζωή της στο έπακρο. Φτιάχνει μια λίστα με τα αγαπημένα της αντικείμενα και συμμετέχει σε κάθε δραστηριότητα μαζί του.

“Παρά το γεγονός ότι έχει νεφρική ανεπάρκεια και διασκεδάζουμε, το κλωτσάει σαν 12χρονος”. Αποφασίζουμε να φτιάξουμε μια bucket list γεμάτη με περιπετειώδεις δραστηριότητες για τον Αύριο. Έκανε μια ανάρτηση στο Facebook.

Ο Tieger ήταν μια καταπληκτική γάτα- του άρεσε να είναι έξω και να αράζει στην παραλία με τον ήλιο. Κινούνταν στην περιοχή της Bethany Beach, όπου η Nichole έχει κατοικία. Τα γενέθλια του Tier γιορτάστηκαν από το ζευγάρι δύο φορές και μάλιστα παρουσιάστηκε σε συνέντευξη που προβλήθηκε πρόσφατα στο FX 5 DC. Έχει περάσει αρκετές διακοπές με την οικογένεια και μια άλλη γάτα.

Μια διαφορετική ανάρτηση στο Facebook

Το ζευγάρι δημοσίευσε τις περιπέτειές του από τη bucket list του στο Facebook, όπου απέκτησε γρήγορα δημοτικότητα. Οι άνθρωποι συχνά ρωτούν πώς ο Tieger άλλαξε όλο το νοικοκυριό προς το καλύτερο και πώς ο Nicholeδέχτηκε μια ηλικιωμένη γάτα.

“Η πιο κρίσιμη πτυχή είναι ότι η ιστορία του Tieger  αποτελεί παράδειγμα για το πόσο εκπληκτικό είναι να υιοθετείς ένα ηλικιωμένο κατοικίδιο και να του παρέχεις την καλύτερη δυνατή φροντίδα όσο είναι ακόμα σε θέση! Πάντα άλλαζε τις καρδιές των ανθρώπων, και όταν πρόκειται για την υιοθέτηση ηλικιωμένων πλασμάτων, ελπίζουμε ότι θα αλλάξει και τις καρδιές των ανθρώπων. Λέει: “Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την προσφορά σας και να σας ευχαριστήσω για την προσφορά σας.

Έφυγε ευτυχισμένος

Δυστυχώς, μόλις τελειώσουν με τον εορτασμό των δεύτερων γενεθλίων του Tieger, ή αλλιώς της “Ημέρας Gtchya”, ροχαλίζει ήρεμα για 30 δευτερόλεπτα πριν πεθάνει στην αγαπημένη αγκαλιά του ιδιοκτήτη. Η καρδιά της Nichole είχε διαλυθεί σε κομμάτια.

“Για εμάς σήμαινε τα πάντα το γεγονός ότι έσφιγγε το κεφάλι του στην αγκαλιά μου και γουργούριζε τις τελευταίες του στιγμές. Δεν χρειάζεται να βιώνει άγχος όταν επισκέπτεται τον κτηνίατρο και μπορεί να πηγαίνει με ολόκληρη την οικογένειά του. Η Mmmy (Ariene), η Day (Michael) και ο 6χρονος αδελφός του Stuart” λέει.

Η Nicle θυμόταν καλά τη στιγμή, αλλά ήταν ευγνώμων και ευγνώμων που ο Tieger είχε βρει ασφάλεια στην αγκαλιά της την τελευταία στιγμή.

Έχει ήδη αλλάξει τις καρδιές σας, και όταν πρόκειται να υιοθετήσετε νέα κατοικίδια, θα αλλάξει, ελπίζω, και τις καρδιές των άλλων.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top